Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Παραλαβή δωρεάς του Κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λιτοχώρου
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λιτοχώρου παρέλαβε δωρεά από το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στη διαδημοτική έκθεση «1821: Οι Βιβλιοθήκες της Μακεδονίας στην τοπική ιστορία».

Η...


δωρεά αποτελείται από μια σειρά εκδόσεων του Κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, επετηρίδες και πρακτικά συνεδρίων, καταλόγους εκθέσεων, μελέτες, τουριστικούς οδηγούς, συνεργασίες και συνεκδόσεις του Κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης, καθώς και βιβλία αφιερωμένα στην χριστιανική Θεσσαλονίκη, αθλητικά λευκώματα και άλλες σημαντικές εκδόσεις που πρόκειται να εμπλουτίσουν τη συλλογή της Βιβλιοθήκης.

Πρόκειται για έκθεση, αφιερωμένη στην επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, η οποία ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και πλέον περιοδεύει σε 23 βιβλιοθήκες και φορείς της Μακεδονίας, ενώ θα υπάρξει και σε ψηφιακή μορφή για να παρουσιαστεί διαδικτυακά και στον απόδημο Ελληνισμό. Στη διαδημοτική έκθεση, στην οποία συμμετέχει και το Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, παρουσιάζονται και ιστορικά κειμήλια που χρησιμοποιούσαν οι Έλληνες το 1821 από τη συλλογή του Βασίλη Νικόλτσιου. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λιτοχώρου μεταξύ 19 και 31 Ιουλίου 2021.

Ευχαριστούμε θερμά το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης για την πολύτιμη αυτή προσφορά, που εμπλουτίζει τη συλλογή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λιτοχώρου με νέο αρχειακό υλικό.


ΛΕΥΤΕΡΙΑ
22.6.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget