Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λιτοχώρου στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας! (φωτο-βίντεο)
Με γεμάτες εμπειρίες και συναισθήματα τις ...βαλίτσες τους γύρισαν απο την Ουγγαρία τα παιδιά του Ομίλου Αντισφαίρισης Λιτοχώρου! Η συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS+ SPORT ανταλλαγής αθλητικών ιδεών, σε συνάρτηση με την αγωνιστική δράση των παιδιών απο την Ουγγαρία κατά κύριο λόγο αλλά και την Σερβία και την Βουλγαρία, γέμισε το τριήμερο τους στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας.

Υπεύθυνος της αποστολής ο Μπάμπης Πεΐδης, σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια "ΠΛΑΤΩΝ", πρόσφεραν όμορφες αθλητικές στιγμές σε παιδιά και γονείς που ταξίδεψαν στην Ευρωπαϊκή χώρα, με τον προπονητή του Ομίλου, Χρήστο Μαρινίδη, να δίνει τα "φώτα" τους στους προπονητές και τους αθλητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, αφού σαν ομιλητής αναφέρθηκε στην εργασία του για τα στοιχεία που πρέπει να έχει και τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρεί ο προπονητής, σε έναν σύλλογο αντισφαίρισης.

Το επίπεδο των παιδιών του Ομίλου του Λιτοχώρου ήταν τόσο υψηλό, που ζητήθηκε απο την Ελληνική αποστολή να μεταφερθεί 20 χιλιόμετρα απο το ξενοδοχείο που κατέλυσε με λεωφορείο που ναύλωσε Σύλλογος της εκεί περιοχής, ώστε να αγωνιστούν οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες του Λιτοχώρου, με τους αντίστοιχους της Ουγγρικής πόλης.

Κέρδος οι εμπειρίες και τα έντονα συναισθήματα για τα παιδιά του Ομίλου Αντισφαίρισης Λιτοχώρου, που εκτός απο το ταξίδι τους στην Ουγγαρία, θα θυμούνται όλα όσα έζησαν εκπροσωπώντας την χώρα μας στο αθλητικό αυτό μίτινγκ της Ουγγαρίας!

Το νέο ραντεβού θα λάβει χώρα στο Λιτόχωρο τον Αύγουστο, με τις αποστολές της Σερβίας, της Βουλγαρίας και της διοργανώτριας Ουγγαρίας, να δίνουν την σκυτάλη στην Ελληνική αποστολή, να φιλοξενήσει την όμορφη διοργάνωση!

Ρεπορτάζ Μπάμπης Πεΐδης

Φωτο-βίντεο Νίκος ΠαπαγεωργίουPIERIASPORT
18.6.21
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget