Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ανησυχία στην Τουρκία: ''Έλληνες & Σιωνιστές μας παρακολουθούν'

Σάλος στην Τουρκία με την αποκάλυψη Πενταπόσταγμα


Oι αποκλειστικές πληροφορίες του Πενταπόσταγμα δημιούργησαν σάλο στην Τουρκία. Η είδηση σχετικά με την αποστολή του Heron, απασχολεί από το πρωί όλα τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας!

Τι αναφέρουν οι Τούρκοι:''Ενώ η στρατιωτική συνεργασία μεταξύ της Ελλάδας και Ισραήλ έφτασε σε επικίνδυνα επίπεδα, πληροφορηθήκαμε ότι η Ελλάδα έκανε κατασκοπευτικές πτήσεις εναντίον της Τουρκίας με τα Heron, τα οποία ενοικιάστηκαν από το Ισραήλ.

''Οι εικόνες που μετέδιδε το Heron, μεταφέρθηκαν στην τακτική έδρα της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, σύμφωνα με τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.''


Τι ανέφερε το Πενταπόσταγμα:''Τυπικά οι πτήσεις αυτές θα γίνουν επ' ωφελεία της ελληνικής αστυνομίας και της ελληνικής ακτοφυλακής αλλά το γεγονός ότι το κλιμάκιο που τα χειρίζεται είναι διακλαδικό (Στρατός Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό, Πολεμική Αεροπορία) δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας για τον πραγματικό σκοπό των αποστολών αυτών που είναι το «σκανάρισμα» της τουρκικής ενδοχώρας.Είναι ξεκάθαρο πως οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μετά και την ξεκάθαρη επικράτησή τους κατά την περσινή ελληνοτουρκική κρίση που ήταν και η μεγαλύτερη σε διάρκεια όλων των εποχών μετά την εισβολή στην Κύπρο, έχουν πλέον αποκτήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων, κάτι που θα ενισχύεται όσο αποκτούν σύγχρονο υλικό.''


Και συνεχίζουν οι Τούρκοι:


''Η Ελλάδα και το ισραηλινό καθεστώς, έχουν ενωθεί κατά της Τουρκίας σε διεθνείς οργανισμούς, ενώ έχουν δημιουργήσει μία ισχυρή συμμαχία στην Ανατολική Μεσόγειο. Εμπειρογνώμονες αναφέρουν ότι ότι η Τουρκία πρέπει να γίνει ισχυρότερη από Ελλάδα και Ισραήλ, καθώς υπάρχει κίνδυνος.''

''Η Ελλάδα και το Ισραήλ προετοιμάζονται για πόλεμο εναντίον της Τουρκίας με τις ενέργειές τους στο Αιγαίο. Η Αθήνα μάλιστα ενδέχεται να λάβει και τα τρομερά SPIKE NLOS από το Ισραήλ και σημειώνεται ότι το εν λόγω σύστημα θα αναπτυχθεί στα νησιά'', αναφέρουν οι Τούρκοι.


Το Heron όχι απλά πετάει πάνω από το Αρχιπέλαγος αλλά πλέον αναλαμβάνει πλήρεις επιχειρησιακές αποστολές και δίνει σε real time συνεχή εικόνα και δεδομένα τόσο στη Σκύρο όσο κυρίως στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων, κάτι που ασφαλώς φοβίζει την Άγκυρα.


ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ
25.6.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget