Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ούτε μεταξύ τους δε συμφωνούν! Αλληλοδιαψεύδονται σε διάστημα μισής ώρας – Τα ΒΙΝΤΕΟ τα λένε όλα!
O ορισμός της παραπληροφόρησης για θέματα πολύ σοβαρά όπως είναι τα εμβόλια.

Η αρχή έγινε με την πρωινή τοποθέτηση του Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής και Πρύτανη του ΕΚΠΑ, Αθανάσιου Δημόπουλου, ο οποίος “αποκάλυψε” ότι:

«τα εμβόλια πλέον έχουν μια κανονική έγκριση από τον FDA και τον EMA και φεύγουμε από την επείγουσα έγκριση, γεγονός που δίνει μεγαλύτερη ασφάλεια και νομική κατοχύρωση σε περίπτωση που θα κριθεί εντελώς απαραίτητο να ληφθούν κάποια μέτρα».Ωστόσο στην ίδια εκπομπή, τον διέψευσε με εμφατικό τρόπο άλλος ένας ειδικός, ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Ο ίδιος είχε διαφορετική άποψη σχετικά με την κανονική αδειοδότηση των εμβολίων για τον κορωνοϊό.
Συγκεκριμένα μιλώντας για το παρασκεύασμα της Pfizer, υπογράμμισε πως δεν έχει υπάρξει κανονική αδειοδότηση του εμβολίου μέχρι σήμερα.

Αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, θα συμβεί μέσα στον τρέχοντας μήνα ή τον επόμενο:el.gr - KATOXIKA NEA

14.6.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget