Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Τι έγινε φέτος εκείνη η ρημάδα η Μπιλντερμπέργκ;
Τι έγιναν αυτά τα παιδιά φέτος;


To 2019 είχε διεξαχθεί στο Μοντρέ της Ελβετίας. Πέρυσι είχε ακυρωθεί λόγω κορονοϊού, αλλά τουλάχιστον είχε βγει μια σχετική ανακοίνωση στην σελίδα της Λέσχης. Φέτος ούτε φωνή ούτε ακρόαση, κι ενώ πέρασαν και οι συνηθισμένες ημερομηνίες που κατά βάση πραγματοποιείται η ετήσια συνάντηση των μελών της μυστικοπαθούς Λέσχης (τέλη Μαϊού-αρχές Ιουνίου).


Πάντως σαν χθες, 10 Ιουνίου 2013, ήταν η επέτειος, της μόνης σοβαρής συζήτησης για τη Bilderberg που πραγματοποιήθηκε ποτέ σε κοινοβούλιο. Ήταν στη Βουλή των Κοινοτήτων. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Michael Meacher (Εργατικοί) και του Kenneth Clarke (Συντηρητικοί).


ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ


13.6.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget