Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Πολωνοί μαθητές στο Ελαιοτριβείο Γκριμούρα


Το σύγχρονο και άρτια οργανωμένο Ελαιοτριβείο Γκριμούρα στη Σκοτίνα Πιερίας επισκέφτηκαν πολωνοί μαθητές πριν από λίγες ημέρες.

Οι Πολωνοί μαθητές βρέθηκαν στη χώρα μας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ που πραγματοποιείται στην περιοχή μας.

Μέσα από οπτικοακουστικό υλικό παρακολούθησαν όλη της διαδικασία επεξεργασίας της ελιάς μέχρι το τελικό στάδιο, την εξαγωγή λαδιού.

Στη διάρκεια της επίσκεψης τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας

Το σχολείο ονομάζεται Żarnów Zarzecze. Τα παιδιά μαθητές Τεχνικού Λυκείου ήταν διαφόρων ειδικοτήτων (Γαστρονομίας και Μαγειρικής, Μηχανικοί Αυτοκινήτων και Κομμωτές).

Ήρθαν στη χώρα μας για να γνωρίσουν τόσο την πολιτισμική και πολιτιστική κουλτούρα μας όσο και την επαγγελματική.

Διέμεναν στην περιοχή μας από τις 17/5/2021 έως τις 28/05/2021Ολύμπιο Βήμα
1.6.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget