Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Δήμος Κατερίνης: από Δευτέρα 5/7 θα λειτουργεί το Κολυμβητήριο του Β’ ΔΑΚ για το κοινό (δείτε τις ώρες)Από τη Δευτέρα 5/7/2021 θα λειτουργήσει πρόγραμμα κοινού για το κολυμβητήριο του Β’ ΔΑΚ ως εξής:Μεσημεριανή βάρδια : από 13:30 έως 15:45

Βραδυνή βάρδια: από 21:15 έως 22:00

Το αντίτιμο για κάθε επίσκεψη ανέρχεται στα 2€

Τα Δικαιολογητικά που απαιτούνται:

Βεβαίωση Παθολόγου ή Καρδιολόγου ότι μπορεί ο αθλούμενος να εισέρχεται σε πισίνα.

Βεβαίωση Δερματολόγου ότι ο αθλούμενος δεν έχει μεταδοτικό δερματικό νόσημα.

Βεβαίωση Εμβολιασμού η Νόσησης από COVID-19

Σε περίπτωση μη εμβολιασμένων – Εβδομαδιαία Rapid ή Self Tests

(οι βεβαιώσεις 1 και 2 θα ισχύουν για ένα χρόνο από την ημερομηνία έκδοσής τους)
30.6.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget