Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Αθλητής 19 ετών που είχε νοσήσει με Covid-19 εμφάνισε βαριάς μορφής οξεία μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό του με Pfizer!


Γιατί δεν πρέπει να εμβολιάζονται όσοι έχουν νοσήσει από κορωνοϊό


Ο Greyson Follmer, αθλητής 19 ετών από το Οχάιο, ο οποίος είχε νοσήσει με κορωνοϊό τον Σεπτέμβριο εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού και εμφάνισε βαριάς μορφής οξεία μυοκαρδίτιδα.

Συγκεκριμένα ο αθλητής θα έχει πλέον ένα πολύ διαφορετικό μέλλον, καθώς εμφάνισε βαριάς μορφής οξεία μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό του με τη δεύτερη δόση του σκευάσματος της Pfizer και δεν θα μπορεί να αθληθεί πλέον.


Η μητέρα του δήλωσε στο «The Defender» ότι κανείς δεν την προειδοποίησε ότι ο 19χρονος γιος της, ένας υγιής αθλητής πρώτης γραμμής, που είχε αναρρώσει από Covid, δεν θα έπρεπε να κάνει το εμβόλιο της Pfizer, γιατί υπήρχε κίνδυνος να αναπτύξει μυοκαρδίτιδα.

Ο Greyson Follmer, φοιτητής του Πανεπιστημίου του Οχάιο, ήταν ένας ελίτ αθλητής, που ασκείται από ηλικίας 4 ετών, στο γυμνάσιο έπαιζε ποδόσφαιρο, είναι απόλυτα υγιής, με μόνο θέμα ένα βρογχικό άσθμα, που όμως δεν τον εμποδίζει να τρέχει πολλά χιλιόμετρα κάθε μέρα, με βάρη στην πλάτη.

Ξεκίνησε το Πανεπιστήμιο στην διάρκεια της πανδημίας και όπως πολλοί συμφοιτητές του κόλλησε Covid.

Οι περισσότεροι συμφοιτητές του το πέρασαν χωρίς καθόλου συμπτώματα, ενώ ο ίδιος το πέρασε με ήπια συμπτώματα .

Το Πανεπιστήμιο απαιτεί από τους φοιτητές που έχουν Covid να μπαίνουν σε καραντίνα και επίσης απαιτεί να κάνουν Μαγνητική Τομογραφία καρδιάς, πριν τους επιτραπεί να επιστρέψουν.Ο Follmer υποβλήθηκε σε αυτήν και οι γιατροί είδαν μία μεγαλοκαρδία με ήπια φλεγμονή. Θεώρησαν ότι οφείλεται στην έντονη άσκηση (είναι συχνό φαινόμενο η μεγαλοκαρδία σε αθλητές που κάνουν έντονη προπόνηση) για αυτό και του επιτράπηκε η επιστροφή στα μαθήματα, το περασμένο φθινόπωρο.

Αργότερα οι γονείς του εμβολιάστηκαν με Moderna και κανόνισαν να εμβολιάσουν και τα 3 παιδιά τους, τον 19χρονο Greyson, τον δίδυμο αδερφό του και την 11χρονη αδελφή του.

Μετά την 1η δόση (Pfizer) που έγινε την 16η Απριλίου, ο Greyson Follmer αισθάνθηκε ήπια συμπτώματα, που η μητέρα του δεν τα συσχέτισε με το εμβόλιο.

Μετά την 2η δόση όμως, που έγινε την 7η Μαΐου, τα πράγματα άλλαξαν δραματικά!

H εξέλιξη μετά την 2η δόση Pfizer

O 19χρονος Greyson Follmer εμφάνισε πολύ βαριά συμπτώματα και χρειάστηκε να καταφύγει 3 φορές στο Εθνικό Παιδιατρικό Νοσοκομείο Επειγόντων Περιστατικών.

«Ο γιος μου αισθάνεται σαν να παθαίνει καρδιακό επεισόδιο, 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες τη βδομάδα! Τώρα έχει υψηλή πίεση, δυνατούς πόνους στο θώρακα και την πλάτη, υποθυρεοειδισμό, πρησμένους λεμφαδένες σε διάφορα σημεία του σώματος και αδυνατεί να εργαστεί ή να αθληθεί. Αισθάνεται σαν να πεθαίνει και θέλει συνεχώς να κοιμάται. Δεν ξέρει αν θα είναι σε θέση να επιστρέψει στα μαθήματα του, τον Αύγουστο. Στο παρελθόν έχει υποστεί κατάγματα στα πόδια, στο ποδόσφαιρο και λέει ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με τους πόνους στο θώρακα που έχει τώρα!».

Αρχικά οι γιατροί απέδωσαν τα προβλήματα του Greyson Follmer όχι στο εμβόλιο, αλλά στον Covid που πέρασε τον περασμένο Σεπτέμβριο, δηλαδή πριν από 8 ολόκληρους μήνες!

Η οικογένεια έχει τρέξει σε ένα σωρό γιατρούς και έχει ξοδέψει πάνω από 12.000 δολάρια αυτόν το μήνα, αλλά κανείς γιατρός δεν ξέρει πως να βοηθήσει τον 19χρονο (πρώην πια) αθλητή.

Τους λένε ότι ίσως αναρρώσει μετά από 2 χρόνια, αλλά στην πραγματικότητα κανείς δεν ξέρει να αντιμετωπίζει μυοκαρδίτιδα από εμβόλιο mRNA.

Εννοείται ότι ο δίδυμος αδερφός του Greyson Follmer δεν θα κάνει το εμβόλιο, ούτε η 11χρονη αδερφή τους, που αρχικά η μητέρα ήθελε να την εμβολιάσει για προστασία της, επειδή έχει έναν πνεύμονα, ανακατασκευασμένους αεραγωγούς και παίρνει ανοσοκατασταλτικά...

Να σημειωθεί πως η κα Follmer ανέφερε την παρενέργειες του γιου της στο σύστημα VAERS, αλλά η περίπτωση του δεν έχει προστεθεί στο σύστημα!

Οι καρδιοχειρουργοί προειδοποιούν: «Να μην εμβολιάζονται όσοι έχουν νοσήσει από Covid-19»

Ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης, Διδάκτωρ Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, τονίζει πως «όσοι έχουν ήδη νοσήσει από Covid, δεν πρέπει να εμβολιαστούν».

Όπως αναφέρει οι λόγοι γι' αυτό είναι δύο:

«1) Δεν το χρειάζονται καν, γιατί η φυσική νόσηση αφήνει ανοσία που παραμένει για πολύ καιρό μετά από την αποδρομή της λοίμωξης.

2) Το mRNA μπορεί να αυξήσει τις όποιες μικροβλάβες έχει αφήσει η νόσηση, αφού επανεισάγει και σε μεγάλες ποσότητες τον κύριο βλαπτικό παράγοντα του Sars-Cov-2, την περιβόητη πια ακίδα του!

Όπως τονίζει η ακίδα χτυπάει το ενδοθήλιο των αγγείων και κάνει φλεγμονή (ενδοθηλίτιδα). Ενδοθήλιο επαλείφει το εσωτερικό όλων των αγγείων του σώματος, αλλά και το εσωτερικό της καρδιάς, τους πνεύμονες και τον εγκέφαλο.

Σε αυτά τα σημεία του σώματος μπορεί να έχουν παραμείνει αντιγόνα του ιού και η επαναδραστηριοποίηση του ανοσοποιητικού από τα mRNA μπορεί να βάλει στο στόχαστρο αυτούς τους ιστούς και να τους καταστρέψει».


PRONEWS
23.6.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget