Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ερντογάν: ''Ανακαλύψαμε 135 δισ. κυβικά μέτρα φυσικού αερίου στη Μ. Θάλασσα''!


Νέες ανοησίες από τον Ρ. Τ. Ερντογάν, ο οποίος πριν λίγο ανακοίνωσε, ότι η Τουρκία ανακάλυψε 135 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου στη Μαύρη Θάλασσα.Χθες, σύμφωνα με το Bloomberg, ''η Τουρκία ανακάλυψε περαιτέρω κοιτάσματα φυσικού αερίου στη Μαύρη Θάλασσα, σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν το θέμα, και είναι πιθανό να προβεί σε ανακοίνωση σύντομα.''
''Έλληνες διαγράψτε απο το λεξιλόγιό σας την λέξη Γενοκτονία'


Επίσης, ανέφερε πως ο πρώτος πυρηνικός αντιδραστήρας της Τουρκία θα τεθεί σε λειτουργία στο Ακούγιου το 2023. Σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλοι.


Eίναι προφανές πως θέλει να ρίξει ''στάχτη'' στα μάτια του κόσμου, την στιγμή που η τουρκική λίρα ''βυθίζεται'' και που ο λαός πεινάει.ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ
5.6.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget