Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Έκκληση της Δρ. Janci Lindsay στον CDC: Κίνδυνος Στείρωσης Ολόκληρης Γενιάς και Βλάβης του Ανοσοποιητικού Συστήματος – Σταματήστε την Παραγωγή και Διανομή Εμβολίων για τον Covid-19

Σε μια δημόσια παρέμβασή της προς τον αμερικανικό οργανισμό ελέγχου λοιμωδών νοσημάτων CDC, η μοριακή βιολόγος και τοξικολόγος Δρ. Janci Chunn Lindsay, Ph.D, έκανε έκκληση να σταματήσει αμέσως η παραγωγή και η διανομή εμβολίων στο κοινό.

Η Δρ. Janci Chunn Lindsay παρέθεσε τρεις λόγους για αυτό:

Εξηγώντας πως τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή, ανέφερε ότι έχουν δημιουργήσει επιπλοκές όπως θρομβώσεις, έχουν πιθανά επιπτώσεις στην γονιμότητα, ενώ τέλος μπορεί να προκαλέσουν αρνητικές επιπτώσεις στο ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού που αναφέρεται στη διεθνή βιβλιογραφία ως “antigenic escape” ή “immune escape”.

«Δεν μπορούμε να βάλουμε αυτά τα εμβόλια στα παιδιά μας τα οποία σύμφωνα με στατιστικές έχουν πιθανότητα θανάτου από τον COVID-19 της τάξης των 0,002%, εάν προσβληθούν από τον ιό ή στον πληθυσμό που βρίσκεται σε ηλικία γονιμοποίησης χωρίς πρώτα να έχουμε εξετάσει διεξοδικά το θέμα.
Ως Εκεί Φτάνει το Μυαλό του Υπουργού Ανάπτυξης..: “Ένας απ’ τους Λόγους που Τηρείται η Καραντίνα Είναι οι Νεκροί που Βλέπουν Κάθε Μέρα και Φοβούνται..”

Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει δυνητικά σε στείρωση μιας ολόκληρης γενιάς», είπε μεταξύ η Αμερικανή βιολόγος.Η αναφορά της στη γονιμότητα αφορά την πρωτεΐνη συγκυτίνη, που βρίσκεται στον πλακούντα και παίζει κρίσιμη σημασία κατά τη διάρκεια της κύησης.

Το 2000, Aμερικανοί ερευνητές αποκάλυψαν ότι για τον σχηματισμό του πλακούντα είναι απαραίτητη η πρωτεΐνη συγκυτίνη, η οποία έχει ιογενή προέλευση και υπάρχει σήμερα σε όλα τα θηλαστικά.

Εάν ο οργανισμός αρχίσει να αναπτύσσει αντισώματα κατά των πρωτεϊνών-ακίδων, που χρησιμοποιεί ο COVID-19, μετά τον εμβολιασμό με σκευάσματα mRNΑ είναι πιθανό να επιτεθεί και στην συγκυτίνη, με αποτέλεσμα την αδυναμία κύησης.

Σε ότι αφορά το ανοσοποιητικό σύστημα η Janci Chunn Lindsay ανέφερε:
Έκθεση CDC: Οι Δριμείες και Άσχημες Αλλεργικές Αντιδράσεις στα Εμβόλια Κορονοϊού Είναι 10 Φορές Πιο Πιθανές απ’ ότι στα Εμβόλια Γρίπης

«Είναι σαφές ότι βλέπουμε μια ανοσολογική πτώση αμέσως μετά τους εμβολιασμούς και υπάρχουν ανοσοκατασταλτικές περιοχές στις ακίδες πρωτεΐνης, καθώς και το Syn-2, που πιθανόν να το προκαλούν, μέσω ενός μηχανισμού μεσολάβησης Τ-κυττάρων.

Εάν δεν σταματήσουμε αυτήν την εκστρατεία εμβολιασμού μέχρι να διερευνηθούν αυτά τα ζητήματα, ενδέχεται να δούμε ένα φαινόμενο όπως βλέπουμε σε ορνιθοειδή με τη νόσο του Marek».

Ακούστε το Ηχητικό (στα Αγγλικά):

tgnews.gr - ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ
7.5.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget