Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Χιλή: Τα κρούσματα Covid-19 αυξάνονται παρά το υψηλό ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού…

Η Χιλή βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα νέο κύμα κορωνοϊού αφού φαίνεται να έχει χτυπηθεί με πιο μολυσματικές μεταλλάξεις του ιού…ενώ οι πλήρως εμβολιασμένοι ξεπερνούν το 36 %…!

Πηγή: Channel4.com

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Του Guillermo Galdos

Ανταποκριτής Λατινικής Αμερικής

Τα εμβόλια από μόνα τους δεν αρκούν για να τεθεί υπό έλεγχο η πανδημία, προειδοποίησαν οι επιστήμονες – κάτι που η Χιλή ανακάλυψε, με τον σκληρό τρόπο.Οι νοσηλείες και οι θάνατοι έχουν επίσης αυξηθεί σταθερά τους τελευταίους μήνες, αν και ο ημερήσιος αριθμός θανάτων εξακολουθεί να είναι αρκετά χαμηλότερος από την κορυφή του Ιουνίου 2020.

Αυτό συμβαίνει παρά την κατάσταση της Χιλής ως παγκόσμιου ηγέτη στον εμβολιασμό, η οποία χρησιμοποιεί τα εμβόλια Pfizer/BioNTech και Sinovac

Νωρίτερα φέτος, η χώρα φάνηκε να κάνει τεράστια βήματα, με ένα από τα πιο φιλόδοξα και επιτυχημένα προγράμματα εμβολιασμού στον κόσμο, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία.

Συνολικές δόσεις που έχουν χορηγηθεί 15,1 εκ.

Άτομα που εμβολιάστηκαν πλήρως 6,9 εκ.

πλήρως εμβολιασμένοι 36,4%

Παρά ταύτα, η Χιλή βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα νέο κύμα κορωνοϊού αφού φαίνεται να έχει χτυπηθεί με πιο μολυσματικές μεταλλάξεις του ιού…Σημ: Εμείς απλά θα υπενθυμίσουμε ότι το ίδιο ακριβώς παρατηρείται και στις Σεϋχέλλες…ενώ ακριβώς αυτη τη πρόβλεψη είχε κάνει επί της ουσία ένας επιστήμονας ο οποίος λοιδορήθηκε επίσης από τα ΜΜΕ. Ο Γιατρός-ογκολόγος Αντωνίου σε συνέντευξη που είχε δόσει στον Γεράσιμο Βραχιολίδη τόνιζε ότι «Τα εμβόλια προκαλούν τις μεταλλάξεις και τη ραγδαία αύξηση στα κρούσματα»…!

Σε παλαιότερες αναρτήσεις μας έχουμε επίσης φιλοξενήσει τις απόψεις του χειρουργού ογκολόγου, ο οποίος μήνες πριν έλεγε: «Μακρυά από αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο…Απομονώστε τους…Κολλάνε και μεταδίδουν τον κορωνοϊό….!», ενώ είχε προβεί σε καταγγελία για μη αδειοδότηση του εμβολίου της Phizer, γεγονός που είχε οδηγήσει σε προσωρινή παύση των εμβολιασμών σε υγειονομικό προσωπικό στις αρχές τις διαδικασίας.

ellinikiafipnisis - ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ
7.5.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget