Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Δρ. Μιχάλης Σπύρου : Ο κόσμος ας ξυπνήσει και να αντιδράσει.


Γράφει ο Δρ. Μιχάλης Σπύρου, Neurosurgeon MD PH.D*

Ούτε Υπουργείο Υγείας έχουμε αλλά ούτε και Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο . Η προσπάθεια να εκβιάσουν τον πληθυσμό να εμβολιαστεί , συμπεριλαμβανομένων των εγκύων γυναικών και των νεαρών ατόμων είναι έγκλημα με απρόβλεπτα αποτελέσματα .


Στερείται λογικής και επιστήμης . Ένας ιός που δεν έχει απομονωθεί , με καθημερινές μεταλλάξεις και ένα εμβόλιο που κατασκευάστηκε από νοσούντες σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον σε νεαρά άτομα και εγκύους . Ποιος ξέρει τι αποτελέσματα θα έχει ; Είναι κάποιος που θα μπορεί να λογοδοτήσει ή να αποζημιώσει αυτούς που εμβολιάζονται ; Οι φαρμακευτικές εταιρίες που παράγουν τα εμβόλια νίπτουν τας χείρας τους για λογοδότηση και αποζημίωση . Ο εμβολιασμός γίνεται χωρίς έλεγχο και πρωτόκολλα .

Παρατηρούνται αρκετές επιπλοκές μετά τον εμβολιασμό, που δεν αναφέρονται. Τα βλέπουμε στα ιατρεία μας . Παρατηρείται νοσηρότητα μετά από πλήρη εμβολιασμό χωρίς να ανακοινώνεται . Να πιέζεις τον πληθυσμό να εμβολιαστεί με κάτι που εξαφανίζεται σε 2-3 μήνες από τον ανθρώπινο οργανισμό, είναι ανόητο. Δεν μπορείς να εξηγήσεις αυτό το φαινόμενο εκτός από το οικονομικό κίνητρο . Να δώσεις τα εμβόλια στους ΠΙ με οικονομικό αντάλλαγμα επίσης αφήνει υποψίες . Οι ΠΙ δεν ενδιαφέρονται να κρατήσουν πρωτόκολλα, αλλά να εμβολιάσουν για να πάρουν κάποια λεφτά . ( Δυστυχώς ).

Ο κόσμος ας ξυπνήσει και αντιδράσει .

*Sinesio Medical Center -Larnaca, Apollonion Private Hospital of Nicosia / Ygia Polyclinic Private Hospital.Σχόλιο από Secret Real Truth: Εκτός από το οικονομικό κίνητρο, ένας άλλος λόγος είναι το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ και η συνήθεια του κόσμου στο μαρκάρισμα για μια δυστοπική κοινωνία όπως δυστυχώς το θέλει η ΝΤΠ… Θα τους αφήσουμε…;;

Δείτε και το παρακάτω σχετικό βίντεο για περισσότερα συμπεράσματα.KATOXIKA NEA


26.5.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget