Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Η επανεκκίνηση του τουρισμού στην Πιερία – Οι πρώτες αφίξεις σε Παραλία και νότια Πιερία – Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Ηρακλής Τσιτλακίδης μιλά για τις προκλήσεις της επόμενης μέρας

Η επανεκκίνηση του τουρισμού στην Πιερία – Οι πρώτες αφίξεις σε Παραλία και νότια Πιερία – Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Ηρακλής Τσιτλακίδης μιλά για τις προκλήσεις της επόμενης μέρας
Η επανεκκίνηση του τουρισμού είναι γεγονός μετά από ένα χρόνο, με τους επαγγελματίες του κλάδου να νιώθουν ανακούφιση για τα δεδομένα που υπάρχουν έως τώρα. Αφενός το άνοιγμα των Ευζώνων που ήταν ζωτικής σημασίας για την Πιερία, αφετέρου η ικανοποίηση αιτημάτων των τουριστικών φορέων, δημιούργησαν κλίμα αισιοδοξίας για τους επόμενους μήνες. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Ηρακλής Τσιτλακίδης στην εκπομπή “Κίτρινη κάρτα” και στη δημοσιογράφο Εύη Μιχωλού, υπάρχει ενδιαφέρον για το νομό που μέρα με τη μέρα αυξάνεται.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Τσιτλακίδη


PIERIASOCIAL

18.5.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget