Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Γανόδερμα και οι “θεραπευτικές” του ιδιότητες


 

Ιστορικά από το 84 μ.χ. ο Διοσκουρίδης Ιατρός και Βοτανολόγος χρησιμοποιούσε το γανόδερμα και γνώριζε καλά τις “θεραπευτικές” του ιδιότητες.

Το γανόδερμα (είναι μανιτάρι – μύκητας ) πρόκειται για ένα βότανο, ανώτερο από οποιοδήποτε άλλο, λόγω της προσαρμοστικότητας του. Δηλαδή: Προσφέρει στον οργανισμό μας, αυτό που έχει ανάγκη τη δεδομένη στιγμή, δουλεύοντας αρχικά τις ομάδες οργάνων που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη χωρίς ουδεμία παρενέργεια, εφόσον καταναλώνουμε πιστοποιημένο φαρμακευτικό γανόδερμα.

Το Κορυφαίο Προσαρμογόνο Βότανο Γανόδερμα . Μόνο 300 βότανα έχουν αναγνωριστεί στη φύση ως προσαρμογόνα (βότανα), με κορυφαίο το Ganoderma Lucidum, βοηθά:
το Ανοσοποιητικό
το Νευρικό σύστημα
το Καρδιαγγειακό
στην Χοληστερόλη
την Παχυσαρκία
το Σάκχαρο
την Εμμηνόπαυση
την Αρθρίτιδα
την Υπέρταση & Υπόταση
τις Αλλεργίες και το Άσθμα

Το Πιστοποιημένο Φαρμακευτικό γανόδερμα, δυναμώνει και ενισχύει τον οργανισμό για να αντεπεξέλθει στην καθημερινότητα. Στοιχεία που σχετίζονται με την δράση του Ganoderma Lucidum, αναφέρονται αναλυτικά στην διεθνή βιβλιογραφία και υποστηρίζονται με πολλές κλινικές μελέτες. Αμερικανική Εθνική Ιατρική Βιβλιοθήκη → PubMed.org (στα Αγγλικά)

Παρακολουθήστε τη Τηλεοπτική Συνέντευξη
του Αντώνη Χανιωτάκη στη Νέα Τηλεόραση ⇒ Εδώ

Σύγχρονες μελέτες δείχνουν ότι οι υδατοδιαλυτοί πολυσακχαρίτες που περιέχει το γανόδερμα, είναι τα πιο δραστικά του συστατικά.
Σημαντικό επίσης είναι ότι η DXN είναι η μόνη εταιρεία στο κόσμο, που βάση πολυετών ερευνών κατέχει την τεχνολογία που της επιτρέπει να γνωρίζει, ποια από τα 200 είδη γανοδέρματος είναι τα πιο ιαματικά και να χρησιμοποιεί 6 από αυτά. Η επεξεργασία του γανόδερμα από την DXN, προκειμένου να βγει το εκχύλισμα, γίνεται σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Η Τηλεοπτική Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στη Νέα Τηλεόραση «Γανόδερμα και η Ιαματική του Δράση»Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη ή Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ: 6946 702 139

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας καλώντας 6946. 702. 139
ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ

Διαβάστε επίσης:
» Τι είναι το Γανόδερμα; → Διαβάστε
» Η ισχυρότερη αντικαρκινική τροφή Γανόδερμα και καρκίνος → το Άρθρο
» Διαβάστε για τα προσαρμογόνα Βότανα & το Γανόδερμα → Ενημερωθείτε
» 14 λόγοι για να το καταναλώνεται Γανόδερμα → Ενημερωθείτε σχετικά
» τι είναι η γανοθεραπεία και πώς λειτουργεί Ολιστικά → Διαβάστε

Το Γανόδερμα είναι το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο !
Τα προσαρμογόνα βότανα, παρέχουν αυτό ακριβώς που χρειάζεται το σώμα εκείνη τη στιγμή. Για παράδειγμα, μειώνει τα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης σε υπερτασικούς, ενώ μπορεί επίσης να αυξήσει τη χαμηλή πίεση του αίματος. Ένα προσαρμογόνο βότανο κατάλληλο για την αντιμετώπιση των επιπέδων της χοληστερόλης, μπορεί να αυξήσει την καλή χοληστερόλη, χωρίς να αυξήσει την κακή. Το ganoderma γανόδερμα, κατέχει την κορυφή στη λίστα με τα 300 βότανα που έχουν αναγνωριστεί ως προσαρμογόνα. Αυτό συμβαίνει γιατί όλα τα συστατικά του γανοδέρματος διαλύονται άμεσα στον οργανισμό μας, και έχει υψηλή και άμεση απορροφητικότητα που φτάνει και το 99%, ανάλογα τη ποιότητα γανοδέρματος που καταναλώνουμε.

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη – 6946702139 – Βιογραφικό θεραπευτή

Παρακολουθήστε τη Τηλεοπτική Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στη Νέα Τηλεόραση ⇒ Εδώ

Καταναλώνοντας καθημερινά Γανόδερμα:
Αποκαθίσταται η καλή κυκλοφορία του αίματος
Βελτιώνεται η ποιότητα του αίματος και εμπλουτίζεται με θρεπτικά συστατικά
Έχουμε άμεση ανάπλαση των κυττάρων, οξυγονώνοντας σωστά όλο τον οργανισμό
Άμεσα Αποτελέσματα στην ποιότητα του δέρματος.

Με το σωστό δοσολογικό σχήμα επιτυγχάνουμε:
Ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος
Διάλυση των θρόμβων
Βελτίωση σε όλες τις λειτουργίες του οργανισμού
Μείωση στα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα
Μείωση στα επίπεδα γλυκόζης στον σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2

⇒ το πιστοποιημένο βιολογικό γανόδερμα ⇒ ΕΔΩ
για μεγαλύτερη ποσότητα Γανόδερμα Εδώ →

Σε επιθετικές μορφές καρκίνου έχει αποδειχτεί κλινικά ότι:
Ενισχύει την επιφάνεια του καρκινικού κυττάρου και εμποδίζει την εξάπλωση του
Μειώνει τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας
Εμποδίζει το σχηματισμό θρόμβων
Βοηθάει τη δράση της φαρμακευτικής θεραπείας
Μειώνει τις πιθανότητες επιπλοκών

* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα, ρωτήστε: το Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα. ΠΡΟΣΟΧΗ καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το χύμα (αμφιβόλου ποιότητος).


HEALTHY COFEE.GR
27.5.21
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget