Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Θράκη: Ο ψευτομουφτής ζητάει την "άμεση απομάκρυνση των Χριστιανών της Ιερουσαλήμ

Για πόσο ακόμη οι ελληνικές κυβερνήσεις θα κάνουν τα "στραβά" μάτια στην ολοφάνερη απειλή που διαμορφώνεται στη Θράκη;


Σε μια περιοχή που επικρατεί η ένοχη σιωπή των ελληνικών κυβερνήσεων για το αδιανόητο δημιούργημά της στην Θράκη μας, οι Χριστιανοί προσπαθούν να επιβιώσουν στις γειτονιές τους που μοιάζουν περισσότερο με αυτές της Τουρκίας και λιγότερο με Ελληνική γη. Τζαμιά παντού με μια Τουρκία να συνεχίζει να επιμένει σε όλους τους τόνους στα περί "τουρκικής μειονότητας.Σε όλο αυτό το "εκρηκτικό" μείγμα έρχεται να προστεθεί η δήλωση του ψευτομουφτή Ahmet Mete, o οποίος εύχεται με προκλητική ανάρτηση του στο twitter από την Ξάνθη, την "απελευθέρωση" της Ιερουσαλήμ από τους Χριστιανικούς πληθυσμούς!

Ο ψευτομουφτής που θέλει η Άγκυρα να διορίσουμε, σαν ανώτατο θρησκευτικό ηγέτη της μουσουλμανικής μειονότητας με τον πλέον επίσημο τρόπο τάσσεται στην γραμμή Άγκυρας-Χαμάς-Παλαιστινίων.


ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ
15.5.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget