Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Τελευταία προειδοποίηση για καταναλωτές με ληξιπρόθεσμα χρέη προς την Επιχείρηση
Σε αναστολή υδροδοτήσεων προχωρά η ΔΕΥΑΚ

-Δεν μπορεί να γίνει ανεκτή η μη ανταπόκριση μερίδας καταναλωτών για ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους, δηλώνει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Γιάννης ΣυμεωνίδηςΤους τελευταίους μήνες η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κατερίνης, έχει καλέσει τους οφειλέτες της να τακτοποιήσουν μακροχρόνιες ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις προς την Επιχείρηση.

Εφαρμόζοντας τη σχετική νομοθεσία το Διοικητικό Συμβούλιο, παρείχε την ευκαιρία σε όσους καταναλωτές είχαν χρέη προς την Επιχείρηση είτε να τα ρυθμίσουν, είτε να τα εξοφλήσουν εφάπαξ με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους.

Δυστυχώς, παρά τις εκκλήσεις η ανταπόκριση σημαντικής μερίδας καταναλωτών με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την επιχείρηση, δεν ήταν η αναμενόμενη. Η συγκεκριμένη στάση δεν μπορεί να γίνει άλλο ανεκτή, υπογραμμίζει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Γιάννης Συμεωνίδης, κάνοντας λόγο για «αντικοινωνική συμπεριφορά», η οποία προσβάλει όλους εκείνους τους καταναλωτές που παρά τις οικονομικές δυσκολίες, συνεχίζουν να είναι συνεπείς έναντι των υποχρεώσεών τους προς την Επιχείρηση.

Απόφασή μας είναι, τώρα που επιστρέφουμε σταδιακά στην «κανονικότητα», η αντιμετώπιση αυτών των περιπτώσεων με πιο δραστικά μέτρα, σημειώνει ο κ. Συμεωνίδης. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ ανακοίνωσε την πρόθεση της Επιχείρησης να προχωρήσει σε αναστολές υδροδότησης καθώς και την απαίτηση εφάπαξ εξόφλησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών των καταναλωτών. Παράλληλα, τόνισε πως υφίσταται η δυνατότητα διακανονισμού για περιορισμένο ακόμη χρονικό διάστημα.

Όπως σημείωσε, η ΔΕΥΑΚ θα ξεκινήσει την αναστολή υδροδότησης σε καταναλωτές με ληξιπρόθεσμο χρέος, ενώ από την απόφαση, εξαιρούνται αποκλειστικά οι δικαιούχοι ΚΕΑ.


PIERIASPORT-NEWS.GR
14.5.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget