Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Τουρκικό συμβούλιο πολέμου σε ζωντανή μετάδοση: “Την Αλεξανδρούπολη θα την υπερασπιστούν δυνάμεις των ΗΠΑ – Πώς θα κτυπήσουμε τα ελληνικά νησιά” (βίντεο)
Τούρκοι αναλυτές παρουσίασαν στον τουρκικό λαό “σχέδιο επίθεσης κατά της Ελλάδας” γιατί όπως αναφέρουν “η χώρα μας θα επιτεθεί πρώτη από την Κύπρο”!Δεν νομίζουμε να υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο που σε πανελλαδικής εμβέλεια πρόγραμμα στην “prime time” δείχνει και σχεδιάζει σχέδια επίθεσης κατά γειτονικής χώρας. Με πόσο μίσος εμποτίζουν τον τουρκικό λαό και τι fake news διακινούν παράγοντες του τουρκικού βαθέως κράτους.
“Πώς θα επιτεθεί η Τουρκία στην Ελλάδα”

Ο απόστρατος αναλυτής Ερντογαν Καρακούς μιλώντας στο CNNTURK αναλύει πως πρέπει να επιτεθεί η Τουρκία κατά της Ελλάδας :

“Η Ελλάδα έχει γίνει το εργαλείο των Δυτικών κρατών και συνεχίζει να προκαλεί χώρες στην περιοχή.

Πρέπει να λάβουμε κάποια μέτρα όσον αφορά την Ελλάδα.Συγκεντρώνονται στην Κύπρο. Ο σκοπός της Ελλάδας είναι να κτυπήσει την Τουρκία, να στοχοποιήσει την Άγκυρα, ένα κρίσιμο σημείο για εμάς.

Η κυβέρνηση της Αθήνας έχει εξασκηθεί πίσω από τα βουνά σε μια προστατευμένη περιοχή.

Πρέπει να αλλάξουμε τακτικές. Πρέπει να πάρουμε μέτρα. Πρέπει να αναπτύξουμε ένα σύστημα που θα χτυπά τα νησιά ταυτόχρονα”

Ένα από αυτά που πρέπει να κάνει η Τουρκία κατά την γνώμη μου, είναι το εξής.“Θα πολεμήσουμε με αμερικανικές δυνάμεις στην Αλεξανδρούπολη”

Από την σκοπιά του στρατού ξηράς, ξέρετε πως πάντα το λέω στην Αλεξανδρούπολη υπάρχει πρόβλημα.

Το πρόβλημα που υπάρχει στην Αλεξανδρούπολη είναι ότι εκεί θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τις αμερικανικές μονάδες.

Αυτό στην περίπτωση που περάσουμε τον Έβρο και πάμε με θωρακισμένα οχήματα

Κατά την γνώμη μου πρέπει να αλλάξουμε τακτική. (Μιλώντας για τον χάρτη μπροστά του).
“Πώς θα επιτεθούμε στα νησιά”

Εδώ κάποια από τα νησιά που είναι δικά μας, φαίνονται ως δικά τους, αλλά τέλος πάντων.

Σε αυτά τα νησιά πρέπει να δράσουμε με μικρά επιθετικά σκάφη.

Πρέπει να στήσουμε ένα σύστημα ώστε ειδικές δυνάμεις με μικρά σκάφη να αποβιβαστούν εδώ ξαφνικά και την ίδια στιγμή.

Διότι σε περίπτωση που κινηθείτε με μεγάλα πλοία και με σκάφη που μεταφέρουν άρματα και θωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, στο σημερινό περιβάλλον πολύ εύκολα γίνονται στόχος.

Γι αυτό τον λόγο κατά το δυνατόν, αυτό πρέπει να το μετατρέψουμε, με μικρές άλλα αποτελεσματικές μονάδες των ειδικών δυνάμεων, που θα μπορούν την ίδια στιγμή να αποβιβαστούν παντού, έτσι ώστε να τρομάξουμε την Ελλάδα.

Η πιο σωστά να την αποτρέψουμε¨warnews247.gr - KATOXIKA NEA
7.5.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget