Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ!

«Η ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Η ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ»: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ.

Άρνηση εμβολιασμού: «Κοινωνικά επικίνδυνη πράξη»

Τον Αύγουστο του 1973 μια επιστολή του σοβιετικού φυσικού, Αντρέι Ζαχάροφ, προς τη Δύση αποκάλυψε μια απάνθρωπη πρακτική του σοβιετικού καθεστώτος από την εποχή του Στάλιν. Κάποιοι αντιφρονούντες κλείνονταν βίαια σε ψυχιατρεία.

Οι αντίπαλοι του καθεστώτος χαρακτηρίζονταν τρελοί και κλείνονταν υποχρεωτικά σε ψυχιατρικές κλινικές, όπου κατά μέσο όρο έμεναν τέσσερα με πέντε χρόνια.

Για να καταλήξει κάποιος, τρόφιμος σε ψυχιατρείο, αρκούσε να έχει διαπράξει κάποια «κοινωνικά επικίνδυνη πράξη». Ο όρος δεν είχε διευκρινιστεί ποτέ. Ούτε την εποχή του Στάλιν οπότε εφαρμόστηκε για πρώτη φορά αυτή η μέθοδος, ούτε στο τέλος της δεκαετίας του ’60, όταν επανήλθε.

Αν κάποιος είχε την ατυχία να κατηγορηθεί για κοινωνικά επικίνδυνη πράξη, κατέληγε έγκλειστος σε ψυχιατρείο και ζούσε ανάμεσα σε ανθρώπους που είχαν διαγνωσμένη ψυχική διαταραχή. Την απόφαση για το αν κάποιος χρειαζόταν ή όχι, να υποβληθεί σε θεραπεία, έπαιρνε συνήθως ένας γιατρός, «υπάλληλος» του κράτους….

Όταν η KGB συνελάμβανε κάποιον και αποφάσιζε να του απαγγείλει αυτή την κατηγορία, τον παρέδιδε συνήθως στο Ψυχιατρικό Ινστιτούτο Σέρμπσκι για εξέταση. Στις διαγνώσεις δεν γίνονταν διακρίσεις.

Σε ψυχιατρικό ίδρυμα μπορεί να κατέληγαν ακόμα και έγκριτοι επιστήμονες, δάσκαλοι, συγγραφείς. Οι υποθέσεις των «διανοητικά ασθενών» πολιτικών κρατουμένων, επανεξετάζονταν κάθε εξάμηνο, αλλά λίγοι ήταν εκείνοι που κατάφερναν να πάρουν εξιτήριο.

Όταν έβγαιναν, αρκετοί είχαν ήδη καταστραφεί από τα φάρμακα που τους έδιναν, κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού τους. Όσο αντιστεκόταν κάποιος στο καθεστώς, τόσο πιο σκληρή γινόταν η φαρμακευτική αγωγή.

Σε αυτούς τους «ασθενείς» χορηγούνταν δυνατά φάρμακα, που συνήθως έπαιρναν οι ψυχικά διαταραγμένοι ασθενείς. Ενώ στους ψυχασθενείς τα φάρμακα είχαν αποτέλεσμα, στους υγιείς προκαλούσαν παρενέργειες. Προκαλούσαν κατάθλιψη, Πάρκινσον, πυρετό, ρευματικά, ακόμα και παράλυση.

Ο λόγος που αυτά τα φάρμακα χορηγούνταν στους πολιτικούς κρατούμενους, ήταν ότι εκτός των άλλων, προκαλούσαν απώλεια μνήμης και επηρέαζαν τη σκέψη. Ήταν, δηλαδή, ικανά να αλλοιώσουν την προσωπικότητα του ατόμου και να αλλάξουν τις πολιτικές του πεποιθήσεις….

Οι μαρτυρίες όσων σώθηκαν Οι έγκλειστοι που κατάφερναν να βγουν από τα ιδρύματα προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να καταγγείλουν την απάνθρωπη τακτική στους δυτικούς ή και σε οργανώσεις που υπερασπίζονταν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Το 1955, στη Σοβιετική Ένωση, ένας πρώην έγκλειστος προσπάθησε να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα και έστειλε στους αρμόδιους μια επιστολή.

Τότε συστάθηκε μια ερευνητική επιτροπή, η οποία θα αναλάμβανε το θέμα του υποχρεωτικού εγκλεισμού των αντιφρονούντων σε ψυχιατρεία. Η επιτροπή επιβεβαίωσε τις καταγγελίες, αλλά η έκθεση αποσιωπήθηκε και ο επικεφαλής της έρευνας διώχθηκε.

Για να περιοριστούν προσωρινά οι αντιδράσεις, μειώθηκαν οι «καταδικαστικές» διαγνώσεις, ενώ κάποιες από τις προηγούμενες, ακυρώθηκαν. Ωστόσο, η τακτική δεν καταργήθηκε επίσημα.

Όσο υπήρχε το κυνηγητό των αντιφρονούντων, εφαρμοζόταν και η τακτική του «ή συμφωνείς μαζί μας, ή είσαι τρελός»….

Και καθώς τα χρόνια πέρασαν και γίναμε πιο δημοκράτες και πιο φιλελεύθεροι η ιστορία συνεχίζετε. Σήμερα ο δικτάτορας δεν λέγετε Στάλιν αλλά σωτήρες της ανθρωπότητας κατά του covid 19.

Την κλείσανε στο Δαφνί επειδή ενημέρωνε τον κόσμο για τους κινδύνους των εμβολίων.

Σε ψυχιατρικό νοσοκομείο οδηγήθηκε η γιατρός από το Κέντρο Υγείας Λαμίας που απέτρεπε τον κόσμο να εμβολιαστεί. Η μητέρα της κατέθεσε στο ΑΤ Βόλου αίτημα ακούσιας ψυχιατρικής εξέτασης της κόρης της, ανησυχώντας για την υγεία της. Ενημερώθηκε η Εισαγγελία Λαμίας που παρήγγειλε την εξέταση της από ψυχιάτρους Δημόσιου Νοσοκομείου.

Η γιατρός είχε απομακρυνθεί από το Διευθυντή του ΚΥ Λαμίας Ηλία Καραγεώργο, από την εμβολιαστική διαδικασία και με την παρέμβαση του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Υγειονομικής Περιφέρειας, ενώ από το πρωί της Τετάρτης τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων.

Η γιατρός φέρεται να ενημέρωνε τους πολίτες για τους κινδύνους των εμβολίων. Η ίδια δήλωσε ότι έπραξε σύμφωνα με την συνείδηση της και φυσικά αυτό μάλλον ήταν ικανό να χαρακτηριστεί ως ψυχοπαθής από επαγγελματίες υγείας που έχουν ξεχάσει ότι υπάρχει η λέξη «συνείδηση» στο Ελληνικό λεξιλόγιο.

Ο Παγκόσμιος Ολοκληρωτισμός που εγκαθιδρύθηκε μ΄αφορμή τον covid19 δείχνει την ανατριχιαστική αποτρόπαιη αληθινή μάσκα του ολοένα και περισσότερο. Σταλινικού τύπου μεθοδεύσεις χρησιμοποιεί κατά των διαφωνούντων όπως κάθε αυταρχικό καθεστώς. Βασανιστήρια τύπου Σταλινισμού.

Μια παρόμοια υπόθεση, με ακριβώς το ίδιο μοτίβο..

Έγινε εισαγωγή παρά τη θέλησή του-ακούσια νοσηλεία- σε Ψυχιατρείο στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Mas Careiron στο Uzès του Καθηγητή Fourtillan με σπουδές στην Φαρμακευτική και Θεραπευτική Χημεία που εμφανίστηκε στο film ”Hold Up” όπου έγινε η καταγγελία μεταξύ άλλων ότι ο ιός παρασκευάστηκε στο Ινστιτούτο Παστέρ.

Με δήλωση του, ότι «ο ιός παρασκευάστηκε στο Ινστιτούτο Παστέρ» αρκεί για να πάσχει η ψυχική του υγεία.. και συνεχίζει, λέγοντας «σκοπός αυτής της ψευδοπανδημίας είναι ο εμβολιασμός του παγκόσμιου πληθυσμού μ΄ένα εμβόλιο άκρως επικίνδυνο καρπός μιας γενετικής χειραγώγησης του Sars-CoV-2».

Όπως βλέπουμε και εδώ χρησιμοποιείται η ψυχιατρική -όπως πάντα ως μέθοδος καταστολής των αντικαθεστωτικών από την εποχή της λοβοτομής και του ηλεκτροσόκ-.

Άρχισαν τα βασανιστήρια, οι διωγμοί για τις ιδέες για την διαφοροποίηση στην ιατρική έρευνα και τοποθέτηση.Και ενώ παρέμεινε στο Ψυχιατρείο για 1 εβδομάδα τουλάχιστον συνελήφθηκε εκ νέου στης 15 Απριλίου στην Chaudes-Aigues (Cantal) και στη συνέχεια φυλακίστηκε στο κέντρο κράτησης του Aurillac.

Η πληροφορία αποκαλύφθηκε από τα κοινωνικά δίκτυα όπου ο Καθηγητής Jean-Bernard Fourtillan απολαμβάνει μιας ευρείας υποστήριξης στη συνέχεια της συμμετοχής του στο ντοκιμαντέρ Hold-up. Η σύλληψή του έγινε καθώς βρισκόταν με τη γυναίκα του σε ένα ξενοδοχείο για ιαματικά λουτρά.oimos-athina - KATOXIKA NEA
17.5.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget