Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Χιλιάδες μετανάστες συγκεντρώνονται στην Α.Θράκη
Ο Ερντογάν απειλεί Ελλάδα-Βουλγαρία με χιλιάδες μετανάστες αυτό το καλοκαίρι


Συναγερμό σε Ελλάδα και άλλες χώρες έδωσε ο απερχόμενος πλέον ΥΠΑΜ της Βουλγαρίας Κράσιμιρ Καρακατσάνωφ, με την επισήμανση πιθανής εισβολής μεταναστών από τα τουρκικά σύνορα, στοχεύοντας ευθέως την Τουρκία του Ερντογάν που θέλει να μετατρέψει σε “κόλαση” το καλοκαίρι που μας έρχεται.Το πιο αποκαλυπτικό που δηλώνει ο ίδιος όμως είναι σχέδιο της ΕΕ, που μιλά για ποσοστώσεις εισροής μεταναστών για κάθε χώρα.

Η Δύση κήρυξε ''πόλεμο'' στην Ρωσία - Φόβοι για σύγκρουση

“Υπάρχει μεγάλη πίεση στα σύνορα της Βουλγαρίας, και τώρα μας λένε ότι πρέπει να αποδεχτούμε ποσοστώσεις μετανάστευσης; Υπάρχει πίεση στα σύνορα και αυτή αυξάνεται συνεχώς", είπε ο Καρακατσάνωφ.Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, η “πίεση” αυτή δεν αφορά μόνο την άνοδο του θερμότερου και της ζεστής περιόδου.

"Η πίεση στα βουλγαρικά σύνορα εκ μέρους των μεταναστών από την Τουρκία είναι ζήτημα πολιτικής λήψης αποφάσεων στην Τουρκία. Η Άγκυρα χρησιμοποιεί πάντα τους μετανάστες για να πιέσει την Ευρώπη.


Το ερώτημα είναι εάν είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε κάποιες αφελείς και ανόητες ευρωπαϊκές προτάσεις ή θα υπερασπιστούμε τον εαυτό μας, δηλαδή, την πρόληψη της εισόδου παράνομων μεταναστών στο έδαφος της Βουλγαρίας.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η Βουλγαρία δεν πρέπει να συμμετάσχει σε καμία διαπραγμάτευση και δεν πρέπει να δώσει συγκατάθεση σε οποιεσδήποτε ποσοστώσεις που οι Βρυξέλλες θα πιέσουν να γίνουν αποδεκτές σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Εξάλλου, δεν καλέσαμε αυτούς τους ανθρώπους να έρθουν στην Ευρώπη", είπε ο ίδιος.


Ο Καρακατσάνωφ τόνισε ότι τα βουλγαρικά στρατεύματα αποσύρονται από το Αφγανιστάν, και υπογράμμισε την παραμονή μόνο των Τούρκων.

“Η παρουσία μας στο Αφγανιστάν είναι απολύτως άνευ σημασίας, ειδικά μετά την απόφαση του νέου προέδρου των ΗΠΑ να αποσύρει το αμερικανικό σώμα”, δήλωσε ο απερχόμενος υπουργός άμυνας της Βουλγαρίας Κρασίμιρ Καρακατσάνοφ.

"Άλλες χώρες του ΝΑΤΟ απομακρύνονται επίσης από το Αφγανιστάν. Προς το παρόν, η μόνη χώρα που έχει δηλώσει ότι θέλει να παραμείνει είναι η Τουρκία", πρόσθεσε ο Καρακατσάνοφ, τονίζοντας ότι “ οι αποστολές μας στη Βοσνία και το Κοσσυφοπέδιο παραμένουν σε ισχύ”.


Όπως όλα δείχνουν το τουρκικό καθεστώς Ερντογάν μας ετοιμάζει ένα “καυτό” καλοκαίρι σε Έβρο και Αιγαίο, ενώ η ΕΕ, με προτροπή του Βερολίνου έφερε πρόταση για “ποσοστώσεις” αποδοχής μεταναστών, οι οποίοι συνεχίζουν να έρχονται σε μικρές ομάδες στην χώρα μας.


Οι ροές αυξάνονται τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Βουλγαρία με γεωμετρική πρόοδο αφού το παλάτι του Σουλτάνου βιάζεται να υλοποιήσει τα δικά του ύποπτα σχέδια στην περιοχή, παρόλα τα χρήματα που έχει λάβει η Τουρκία από την ΕΕ.

Το σκηνικό σύμφωνα με πολλούς μπορεί να γίνει χειρότερο φέτος το καλοκαίρι από ότι πέρυσι, αφού η Άγκυρα διάγει μαι τρομερή δύσκολη περίοδο τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.


ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ
7.5.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget