Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Ομιλία στη Βουλή: Εργάτες γης, συντάξεις, Κώδικας Δικαστικών Υπαλλήλων

Η Βουλευτής προερχόμενη από την Πιερία, έναν αγροτικό νομό, ξεκίνησε την τοποθέτησή της, χαιρετίζοντας την υπουργική τροπολογία που δίνει άμεση λύση στο θέμα των εργατών γης και της μετάκλησής τους, ένα κρίσιμο ζήτημα για τον αγροτικό κόσμο της Πιερίας, για το οποίο ήταν σε διαρκή επικοινωνία όλο αυτό το διάστημα με τους αρμόδιους Υπουργούς.Υποστήριξε επίσης, την τροπολογία που στοχεύει στην επιτάχυνση έκδοσης χιλιάδων εκκρεμών συντάξεων με την ανάθεση σε δικηγόρους και λογιστές, απλοποιώντας τις σχετικές διαδικασίες και αντιμετωπίζοντας ολιστικά τα όποια προβλήματα.

Επί του κυρίως νομοσχεδίου, η Βουλευτής τόνισε ότι ο νέος Κώδικας Δικαστικών Υπαλλήλων είναι ένας σύγχρονος κώδικας που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εποχής και θα αποτελέσει ένα ουσιαστικό εργαλείο για την αναβάθμιση του έργου των δικαστικών υπαλλήλων.

Βασικές του μεταρρυθμίσεις αποτελούν το νέο σύστημα αξιολόγησης και επιλογής προϊσταμένων, που θα γίνεται πλέον βάσει μοριοδότησης με νέα σύγχρονα κριτήρια και φυσικά η θέσπιση δύο νέων κλάδων υπαλλήλων, του Κλάδου Τεκμηρίωσης και Επικουρίας Δικαστικού Έργου και του Κλάδου Δικαστικής Επικοινωνίας και Διεθνών Σχέσεων.

Δύο θεσμοί δοκιμασμένοι και επιτυχημένοι στο χώρο της Δικαιοσύνης πολλών κρατών που θα συνεισφέρουν σημαντικά στο έργο των Δικαστών και στο μεγάλο διακύβευμα, της επιτάχυνσης στην απονομή της Δικαιοσύνης.

Ο αγώνας για την επιτάχυνση της απονομής της δικαιοσύνης είναι ένας αγώνας που πρέπει να κερδηθεί, διότι επηρεάζει τις ζωές χιλιάδων συμπολιτών μας και γιατί έχει άμεσο αντίκτυπο στην ανάπτυξη, τις επενδύσεις και την οικονομία της πατρίδας μας. Διότι έτσι μόνο βρίσκει εφαρμογή το ύψιστο ατομικό δικαίωμα για δίκαιη δίκη, γιατί μόνο τότε μπορούμε να μιλάμε για κράτος δικαίου, επισήμανε χαρακτηριστικά κλείνοντας την τοποθέτησή της η Βουλευτής.   


5.5.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget