Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

«Πρέπει να εμβολιάσουμε το 85% του πληθυσμού»: «Τρομοκρατούν» με την ινδική μετάλλαξη & ετοιμάζουν εμβολιασμούς παιδιών


Ανεβάζουν και άλλο τα ποσοστά οι «ειδικοί»

Το 83.3% του πληθυσμού και όχι το 70% θα πρέπει να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού σύμφωνα με τους «ειδικούς», εξαιτίας της ινδικής μετάλλαξης.


Οι «ειδικοί» αυξάνουν τα ποσά και αναθερμαίνουν τη συζήτηση για τους εμβολιασμούς παιδιών, την ώρα που στις ΗΠΑ ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες οι εμβολιασμοί σε εφήβους. Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας άλλωστε είχε πει πριν από λίγες ημέρες πως από Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν πιθανότατα οι εμβολιασμοί παιδιών από 12 ετών και άνω και στην Ελλάδα.

Ενώ παρόμοιες δηλώσεις έκαναν και άλλα κυβερνητικά στελέχη. Όπως λένε ο λόγος που θα εμβολιάσουν τα παιδιά είναι επειδή το ποσοστό εμβολιασμένων ενηλίκων είναι αρκετά χαμηλό.


Με ανάρτηση του ο Ηλίας Μόσιαλος «τρομοκρατεί» με την ινδική μετάλλαξη και προσπαθεί να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, διότι απειλούνται από αυτή τη μετάλλαξη, ενώ παράλληλα προϊδεάζει για εμβολιασμούς παιδιών.

Επιπλέον υποστηρίζει ότι πλέον ο «μαγικός αριθμός» είναι πάνω από 80% και όχι 60-70% όπως έλεγαν πριν από λίγες ημέρες.

«Είναι σημαντικό να μην επικρατήσει το ινδικό στέλεχος, γιατί θα χρειαστεί να εμβολιαστούν περισσότεροι, και (συνυπολογίζοντας αυτούς που έχουν ανοσία λόγω πρότερης λοίμωξης από τον ιό) το ποσοστό που θα χρειαστεί αντιστοιχεί στο 83.3% του πληθυσμού (10/12)», έγραψε.


Ενώ πρόσθεσε πως: «Στην Ελλάδα όμως και σε άλλες χώρες, που δεν υπήρξε τόσο μεγάλη έκθεση στον κορωνοϊό όσο στη Βρετανία, δεν θα είναι εύκολο να πετύχουμε ποσοστά της τάξης του 80-85% αν δεν έχουμε καταφέρει να εμβολιάσουμε το 80% τουλάχιστον των ενηλίκων, παίρνοντας υπόψη ότι τα εμβόλια δεν είναι 100% αποτελεσματικά. Στο ποσοστό αυτό θα προστεθεί και το ποσοστό όσων έχουν ανοσία λόγω πρότερης λοίμωξης από τον ιό, που μάλλον δεν υπερβαίνει το 10%. Επομένως χρειάζεται προσοχή μέχρι να πετύχουμε μεγάλα ποσοστά εμβολιασμού στη χώρα μας. Το πρόβλημα δεν θα το έχει η μεγάλη πλειοψηφία των εμβολιασμένων. Θα έχουν πρόβλημα όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, όσοι δεν αναπτύξουν ανοσία μετά τον εμβολιασμό και τα παιδιά», έγραψε χαρακτηριστικά.
Να τονίσουμε πως «ειδικοί» ξεκίνησαν ήδη την συζήτηση για νέο (!) lockdown, αν και όπως είπαν είμαστε ακόμα μακριά, εξαιτίας των νέων μεταλλάξεων.
17.5.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget