Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Στις 28 Ιουνίου οι εκλογές της ΕΠΣ Πιερίας - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πιερίας έχοντας υπόψη:

1. Την 5η Πράξη - Απόφαση της Ε.Ε. της Ένωσης στις 12/05/2021.

2. Τις διατάξεις των οικείων άρθρων του Καταστατικού της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

3. Τις διατάξεις της ισχύουσας Αθλητικής Νομοθεσίας .Π ρ ο σ κ α λ ε ί

Όλα τα σωματεία μέλη της Ένωσης, σε Τακτική Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών στα γραφεία της ΕΠΣ στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Εφέσου στις 28-06-2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :

1. Επικύρωση πληρεξούσιων των σωματείων και έλεγχος απαρτίας των παρισταμένων μελών.

2. Εκλογή τριών γραμματέων για την τήρηση των πρακτικών της Γ.Σ.

3. Έκθεση διοικητικού απολογισμού.

4. Έγκριση διοικητικού απολογισμού.

5. Έκθεση οικονομικού απολογισμού.

6. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.

7. Έγκριση οικονομικού απολογισμού.

8. Έκθεση και έγκριση προϋπολογισμού επόμενου έτους.

9. Εκλογή δύο (2) μελών Εφορευτικής Επιτροπής. Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής είναι υποχρεωτικά δικηγόρος, ως δικαστικός αντιπρόσωπος, ορισμένος από τον Δικηγορικό Σύλλογο.

10. Αρχαιρεσίες για ανάδειξη του Προέδρου και των μελών της Ενδεκαμελούς Εκτελεστικής Επιτροπής και των μελών της Τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα, Δευτέρα 28-06-2021, στον ίδιο χώρο και ώρα 20:00. Λογίζεται σε απαρτία ανεξάρτητα του αριθμού των παρευρισκόμενων μελών και χωρίς νέα πρόσκληση.

Η Γενική Συνέλευση για τις αρχαιρεσίες, δύναται να διεξαχθεί και με τη χρήση σύγχρονων μέσων Τεχνολογίας Πληροφορίας και Επικοινωνίας (Τ.Π.Ε.), μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Στην περίπτωση αυτή θα οριστούν και τα τρία μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4778/ 2021.
Στα Σωματεία-Μέλη της Ένωσης θα διανεμηθούν με μέριμνα της Εκτελεστικής Επιτροπής, όλες οι αναγκαίες πληροφορίες και τα σχετικά έντυπα για την αντιπροσώπευση και συμμετοχή τους στην Γενική Συνέλευση.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Αστέριος Κ. Τόκας Δημήτριος Β. Τσακνάκηςpieriasport-news.gr
14.5.21
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget