Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Πληρώσαμε στην Τουρκία το κόστος του αεροπλανοφόρου TCG Anadolu! - Δώσαμε 589 εκ. δολ. για τουρκικά προϊόντα σε 3 μήνες!

Η Ελλάδα αγόρασε από τη Τουρκία προϊόντα αξίας 589.026.000 δολ. το α' τρίμηνο του 2021 σύμφωνα με τα στοιχεία του Συμβουλίου Eξαγωγέων Τουρκίας!


Ακριβώς τόσο είναι το οικονομικό ύψος του συμβολαίου αγοράς του πρώτου τουρκικού «μίνι» αεροπλανοφόρου TCG Anadolu, το οποίο τον Μάιο ξεκινά δοκιμές σε Αιγαίο και Μεσόγειο κατά του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.

Δηλαδή η Ελλάδα πλήρωσε στη Τουρκία μέσα σε τρεις μήνες ένα αεροπλανοφόρο!
Και όλα αυτά τα χρήματα βγήκαν από τα «αραχνιασμένα» ταμεία της ελληνικής κυβέρνησης!

Το ποσό αντιστοιχεί στην κατασκευή 200 αρμάτων μάχης Altay, γ'γενιάς, με πυροβόλο 120 χλστ. που θα ξεκινήσουν να αναπτύσσονται μέχρι το τέλος του έτους στην Ανατολική Θράκη ή σε περίπου 600 Bayractar ΤΒ2, μαζί με τον οπλισμό τους (πύραυλοι αέρος-εδάφους ΜΑΜ-L).

Όλα αυτά σε τρεις μήνες! Δηλαδή αν «ανοίξει» η αγορά και ξεκινήσουν πλήρεις εισαγωγές η Τουρκία θα εισπράξει ακόμα και 3 δισ. δολ. από τις ελληνικές αγορές τουρκικών προϊόντων!


Και τα δώσαμε σε μια χώρα που κατέχει το 40% της Κύπρου, χαρακτηρίζει «τουρκικά» δεκάδες ελληνικά νησιά, παραβίαζε επί τρεις μήνες τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας κλπ. και μας απειλεί με πόλεμο, αν ασκήσουμε το νόμιμο δικαίωμά μας για επέκταση των ΕΧΥ στα 12 μίλια στο Αιγαίο.

Και κανείς από την ελληνική κυβέρνηση δεν νιώθει την ανάγκη να σταματήσει στην οικονομική αιμορραγία που δυναμώνει κάθε μέρα την τουρκική πολεμική βιομηχανία.PRONEWS
6.4.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget