Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ο Καθ.Luc Montagnier (Νόμπελ Ιατρικής) μ΄επιστολή του στο Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ υποστηρίζει την προσφυγή για διακοπή μαζικού εμβολιασμού!Προειδοποιεί …

… για συνέπειες: τα mRNA απειλούν ζωή,ανάπτυξη ανθεκτικών μεταλλάξεων,κίνδυνος ενσωμάτωσης ιικού RNA σ’ανθρώπινο γονιδίωμα και μετάδοσής του σε μελλοντικές γενιές!!!!

Ο καθηγητής Luc Montagnier o βραβευμένος με Νόμπελ Ιατρικής υποστηρίζει την προσφυγή για τη διακοπή μαζικού εμβολιασμού στο Ισραήλ που υποβλήθηκε από Ισραηλινούς επιστήμονες στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας.
Σε επιστολή του με ημερομηνία 21η ​​Μαρτίου 2021 που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο Nakim.org, ο καθηγητής Montagnier,βραβευμένος με Νόμπελ Ιατρικής, υποστηρίζει το αίτημα των Δρ Seligmann και μηχανικού Haim Yativ για αναστολή του εμβολιασμού κατά του Covid-19

Απευθύνεται στον Πρόεδρο, και στους δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου του Κράτους του Ισραήλ.

Αυτή η επιστολή υποστηρίζει την προσφυγή αναστολής του εμβολιασμού κατά του covid-19 που σας υποβλήθηκε από τους κ.κ. Yativ και Seligmann.

Είμαι ο Luc Montagnier,Docteur της ιατρικής, ομότιμος καθηγητής στο Institut Pasteur στο Παρίσι, διευθυντής ομότιμης έρευνας στο CNRS, βραβείο Νόμπελ στη φυσιολογία ή ιατρική για την ανακάλυψη του ιού του AIDS.

Είμαι ειδικός στην ιολογία, έχοντας αφιερώσει μεγάλο μέρος της έρευνάς μου σε ιούς RNA, ιδίως σ΄εγκεφαλομυοκαρδίτιδα ποντικού, ιό σάρκωμα Rous, ιό HIV 1 και HIV 2.

Έχει γίνει σημαντική προσπάθεια εμβολιασμού κατά του coronavirus covid-19 που είναι υπεύθυνος για μια παγκόσμια πανδημία. Συγκεκριμένα, το κράτος του Ισραήλ έχει οργανώσει μαζικό εμβολιασμό του πληθυσμού του έως τώρα, το 49% του συνολικού πληθυσμού του έχει λάβει δύο δόσεις εμβολίου Pfizer.

Αρχικά, θα ήθελα να τονίσω τη καινοτομία αυτού του τύπου εμβολίου.

Σε συμβατικά εμβόλια, οι γενετικές πληροφορίες που μεταφέρονται από ιικό DNA ή RNA απενεργοποιούνται και οι πρωτεΐνες ιών χρησιμοποιούνται για την πρόκληση αντισωμάτων εμβολίου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο ιός παραμένει ζωντανός, αλλά εξασθενεί από διαδοχικά περάσματα in vitro.
Στην περίπτωση των λεγόμενων εμβολίων mRNA , αυτά τα εμβόλια παρασκευάζονται από ένα ενεργό κλάσμα του RNA του ιού που θα εγχυθεί στο εμβολιασμένο άτομο. Συνεπώς διεισδύει στα κύτταρα του τελευταίου που θα κατασκευάσει τις πρωτεΐνες εμβολίου από τον κώδικα του ενέσιμου RNA.
Μπορούμε αμέσως να δούμε ότι αυτό το τελευταίο βήμα εξαρτάται πολύ στην επιτυχία του στη φυσιολογική κατάσταση του παραλήπτη.
Θα ήθελα να συνοψίσω τους πιθανούς κινδύνους αυτών των εμβολίων σε μια πολιτική μαζικού εμβολιασμού.

Βραχυπρόθεσμες ανεπιθύμητες ενέργειες: αυτές δεν είναι οι κανονικές τοπικές αντιδράσεις που τις βρίσκουμε σ’ οποιοδήποτε εμβολιασμό, αλλά σοβαρές αντιδράσεις που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή του παραλήπτη, όπως αναφυλακτικό σοκ που συνδέεται με ένα συστατικό του μείγματος εμβολίων ή σοβαρές αλλεργίες ή αυτοάνοση αντίδραση έως την κυτταρική απλασία.

έλλειψη εμβολιακής προστασίας:

2.1 πρόκληση αντισωμάτων διευκόλυνσης – τα επαγόμενα αντισώματα δεν εξουδετερώνουν μια ιογενή λοίμωξη, αλλά αντίθετα την διευκολύνουν ανάλογα με τον παραλήπτη. Το τελευταίο μπορεί να έχει ήδη εκτεθεί στον ιό ασυμπτωματικά. Ένα χαμηλό επίπεδο φυσικώς επαγόμενων αντισωμάτων μπορεί να ανταγωνίζεται τα αντισώματα που προκαλούνται από το εμβόλιο.

2.2 Η παραγωγή αντισωμάτων που προκαλούνται από εμβολιασμό σ’ έναν πληθυσμό πολύ εκτεθειμένο στον ιό θα οδηγήσει στην επιλογή παραλλαγών ανθεκτικών σε αυτά τα αντισώματα. Αυτές οι παραλλαγές μπορεί να είναι πιο ιογενείς ή πιο μεταδοτικές. Αυτό βλέπουμε τώρα. Μια ατελείωτη φυλή ιών-εμβολίων που θα στραφεί πάντα στο πλεονέκτημα για τον ιό.

Μακροπρόθεσμες επιπτώσεις: Σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς των κατασκευαστών εμβολίων RNA, υπάρχει κίνδυνος ενσωμάτωσης του ιικού RNA στο ανθρώπινο γονιδίωμα. Πράγματι, καθένα από τα κύτταρα μας έχει ενδογενείς ρετροϊούς με την ικανότητα να αντιστρέφει τη μεταγραφάση RNA σε DNA. Αν και αυτό είναι ένα σπάνιο συμβάν, δεν μπορεί να αποκλειστεί η μετάβασή του μέσω DNA γεννητικών κυττάρων και η μετάδοσή του σε μελλοντικές γενιές.

«Έναντι σ΄’ ένα απρόβλεπτο μέλλον, είναι καλύτερο να απέχουν. “

Καθηγητής Luc Montagnier francesoir 31/3/21Δεν είναι μια επιστολή που απευθύνει ο πλέον ειδήμονας του πλανήτη στο Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ είναι μια επιστολή που απευθύνει σε όλην την Ανθρωπότητα!!! Kαλεί ουσιαστικά κάθε κράτος να σταματήσει άμεσα τον μαζικό εμβολιασμό με εμβόλια mRNA!!!francesoir 31/3/21

dimpenews.com

triklopodia.gr/ - ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ
2.4.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget