Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ανθρώπινη αλυσίδα κατά των νέων δομών παράνομων μεταναστών το Σάββατο στο λιμάνι της Χίου


«Ούτε στο Θόλος, ούτε στη ΒΙΑΛ, ούτε πουθενά!»

Μια ανθρώπινη αλυσίδα θα σχηματιστεί στο πεζοδρόμιο του λιμανιού της Χίου, από άκρη σε άκρη, δίνοντας συμβολικά το μήνυμα στην κυβέρνησης και στον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη ότι δεν θα μετατρέψει το νησί σε «αποθήκη» παράνομων μεταναστών.


Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αιρετών και Κατοίκων της Χίου καλεί σε μαζική συμμετοχή στην «ανθρωποαλυσίδα» διαμαρτυρίας το Σάββατο 24 Απριλίου 2021, στο πεζοδρόμιο που περιβάλλει το λιμάνι της Χίου, στις 11.30 το πρωί.Παραθέτουμε τη σχετική ανάρτηση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αιρετών και Κατοίκων της Χίου:«Καλούμε όλες τις Εργατικές και Επαγγελματικές Κοινότητες και όλους τους Δημόσιους και Ιδιωτικούς φορείς καθώς και τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους και τις Τοπικές Κοινότητες όλης της Χίου να συνδράμουν με την παρουσία τους και αυτή τη φορά αλλά και όποτε άλλοτε απαιτηθεί για να φωνάξουμε με μια ενιαία και αδιαίρετη φωνή: ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΘΟΛΟΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΙΑΛ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΣΥΓΧΡΟΝΑ GUANTANAMO ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ!

Πριν 14 μήνες ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ εργατική, ιατρική, επαγγελματική, και εκπαιδευτική κοινότητα καταφέραμε να διώξουμε τις δυνάμεις καταστολής από τη Χίο και να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε αυτούς που επιχειρούν να μετατρέψουν τα νησιά μας σε ανθρώπινες φυλακές ψυχών . Πρέπει και αυτή τη φορά να δείξουμε τη δύναμη μας και την ενότητα μας πριν καν τολμήσουν να σκεφτούν να κάνουν το ίδιο λάθος!

Υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά μέτρα για τον Covid-19.
Θα δημοσιεύσουμε οδηγίες για τα υγειονομικά μέτρα και τους χώρους ανάπτυξης των συμμετεχόντων από κάθε περιοχή, την Παρασκευή το βράδυ με σχετική μας ανάρτηση!»


PRONEWS
23.4.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget