Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Αυτά είναι τα «covid free» νησιά της Ελλάδας που προβάλλονται και στο εξωτερικό (video)Ποια ελληνικά νησιά έχουν συμπεριληφθεί στη διεθνή τουριστική ειδησεογραφία ως «Covid Free» προορισμοί για το καλοκαίριΤα 18 ελληνικά νησιά στα οποία έχουν προχωρήσει ή και ολοκληρωθεί οι εμβολιασμοί, παίρνουν τον τίτλο του covid-free και προβάλλονται ήδη μέσω διαδικτύου στο εξωτερικό ως ιδανικοί προορισμοί για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές.

Καστελλόριζο, Θύμαινα, Ψαρά, Κάλαμος (Ιόνιο Πέλαγος), Κάστος, Μεγανήσι, Φούρνοι και Οινούσσες είναι οι πρώτοι covid free προορισμοί στη χώρα, έχοντας ολοκληρώσει και τις δύο δόσεις εμβολιασμού.

Μέχρι το τέλος του μήνα άλλα 10 νησιά θα έχουν χορηγήσει και τη δεύτερη δόση στους κατοίκους τους: Ερεικούσσα, Μαθράκι, Αγαθονήσι, Νίσυρος, Γαύδος, Χάλκη, Λειψοί, Αρκοί, Οθωνοί, Τήλος.

Και γι’ αυτό τα μικρά αυτά νησιά (μέχρι 1000 κατοίκους) προσδοκούν αύξηση επισκεψιμότητας φέτος, αν και ακόμα ένα πλήθος ζητημάτων που αφορά τον τουρισμό δεν έχει ξεκαθαρίσει (π.χ. αγορές/κρατήσεις, αερομεταφορές, μετακινήσεις).


newsbreak
16.3.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget