Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Καθηγητής Μπεχράκης: Πολλές αντιφάσεις από την επιτροπή εμπειρογνωμόνωνΔεν μπορούν να πείσουν για το εμβόλιο


ΟΚαθηγητής Πνευμονολογίας Παναγιώτης Μπεχράκης Διευθυντής του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ με ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ με τον Γιώργο Σιαδήμα και τον Βασίλη Σκουρή.
Κατά την άποψη του καθηγητή η επιτροπή εμπειρογνωμόνων, έχει χάσει το επιστημονικό πλεονέκτημα της πειθούς της κοινής γνώμης, ένα πλεονέκτημα με το οποίο ξεκίνησε και πήγε καλά, δεν το έχει. Εμφανίζεται μια πολυφωνική λειτουργικότητα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, με αντιφάσεις πολλές φορές, με αοριστίες, ως επί το πλείστον και κάποιος επιστήμων της επιτροπή επιστημόνων, ο οποίος να μπορεί να πείσει το Ελληνικό κοινό να κάνει το εμβόλιο να κάνει ή να μην το κάνει. Θα έπρεπε να είχε υπάρξει μια πολύ κατηγορηματική και σαφής απάντηση από την επιτροπή εμπειρογνωμόνων και όχι εσείς (σ.σ.οι δημοσιογράφοι) να ρωτάτε εμένα κι οι άρρωστοι των ιατρών τους.


πενταπόσταγμα
16.3.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget