Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Γιατί τα τζιν έχουν μια πολύ μικρή τσέπη

 

Η ιστορία είναι πολύ παλιά...

Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει και ίσως απορήσει γιατί τα περισσότερα τζιν έχουν μια πολυ μικρή τσέπη στη θέση που είναι και η κανονική θέση στο πλάι.


Ποιος είναι ο λόγος, λοιπόν, που υπάρχουν εκεί τέτοιες μικρές τσέπες; Η ιστορία ξεκινάει πολύ παλιά, τότε που δημιουργήθηκαν τα πρώτα παντελόνια τζιν στην Αμερική. Τότε, λοιπόν, τα ρολόγια χειρός δεν… ήταν στη μόδα αλλά υπήρχαν τα ρολόγια με την αλυσίδα. Έτσι λοιπόν η τσέπη αυτή φτιάχτηκε για να μπαίνουν μέσα σε αυτή, αυτού του είδους τα ρολόγια.

Και μπορεί με το πέρασμα των ετών να καθιερώθηκαν και να κυριάρχησαν τα ρολόγια χειρός, αλλά η τσέπη παρέμεινε στα παντελόνια τζιν.


News.gr
16.3.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget