Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ανατολικός Όλυμπος : Αναχώρησαν οι πρόσφυγες

Μέσω της ανάρτησης του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου κ. Βαγγέλη Γερολιόλιου, ο οποίος δημοσίευσε την ακόλουθη ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.“Αποχώρησαν χθες και οι τελευταίοι ανήλικοι πρόσφυγες από το Δήμο μας, με καθυστέρηση σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό, λόγω Covid -19. Όλο αυτό το διάστημα πολλά ακούστηκαν, άλλα σωστά, άλλα ανυπόστατα. Ένα είναι σίγουρο, ότι η κατάσταση αυτή δημιουργήθηκε ερήμην της τοπικής κοινωνίας, η οποία, αντιμετώπισε με ανθρωπισμό και υπομονή τις συνέπειες αυτής της προσωρινής εγκατάστασης.

Επίσης εδώ και καιρό έγινε σαφές από όλους, ότι το τουριστικό προφίλ της περιοχής μας δεν συνδυάζεται με τέτοιου είδους δομές.Τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στον τουρισμό μας και μάλιστα στην καρδιά του, ήταν πολλαπλά και τα μηνύματα ανησυχητικά. Είναι νομίζω επιπλέον αποδεκτό από όλους ότι το ατομικό επιχειρηματικό κέρδος δεν πρέπει να θέτει σε κίνδυνο το συνολικό τουριστικό προϊόν του Δήμου μας, ούτε να αγνοεί τις προσπάθειες όλων των άλλων.

Καταληκτικά, το όλο θέμα, αντιμετωπίστηκε συλλογικά, οφείλω όμως δημόσια να αναφέρω τη σημαντική συμβολή του βουλευτή Πιερίας κ. Fontas Baraliakos. Κοιτάμε μπροστά, συνεχίζουμε τη δουλειά, προετοιμάζοντας τις υποδομές και οργανώνοντας την τουριστική προβολή του Δήμου μας για το ερχόμενο καλοκαίρι.”


ΠΙΕΡΙΚΗ
7.2.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget