Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Εξώδικο και προαναγγελία μήνυσης στον ΔΕΔΔΗΕ από δήμους της Αττικής, λόγω του μπλακάουτ που έφερε η «Μήδεια»

Εκατοντάδες νοικοκυριά στην Αγία Παρασκευή και στον Διόνυσο έμειναν και χθες, για πέμπτο 24ωρο στη σειρά, χωρίς ρεύμα εξαιτίας της ολιγωρίας και της εγκληματικής ανεπάρκειας του κρατικού μηχανισμού και του ΔΕΔΔΗΕ!

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής απέστειλε εξώδικη διαμαρτυρία προς την εταιρία Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας – ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., με την οποία ξεκαθαρίζει τις ευθύνες της εν λόγω εταιρίας και απαντάει αναφορικά με το έγγραφο με το οποίο ο ΔΕΔΔΗΕ υποστηρίζει ότι στις 15 Ιανουαρίου είχε ενημερώσει εγκαίρως όλους τους δήμους των βορείων προαστίων και ζητούσε σχετική άδεια για να προχωρήσει στην κοπή των δέντρων. Ταυτόχρονα, ο δήμος δηλώνει ότι επιφυλάσσεται να αξιώσει και να ζητήσει από την εταιρία την πλήρη αποκατάσταση κάθε θετικής ή αποθετικής ζημίας που υπέστη ή θα υποστεί ο δήμος από τις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος που έχουν προέλθει από υπαιτιότητα του ΔΕΔΔΗΕ, εντός των διοικητικών ορίων του. Όπως, επίσης, και την αποκατάσταση κάθε ζημίας που υπέστησαν οι δημότες και κάτοικοι της πόλης από τις συγκεκριμένες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος.

Την ίδια ώρα, και ο Δήμος Χαλανδρίου ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά κατά του ΔΕΔΔΗΕ για την παρατεταμένη διακοπή της ηλεκτροδότησης που ακολούθησε την κακοκαιρία «Μήδεια»: «Η αποκαρδιωτική κατάσταση με τις διακοπές ρεύματος στις γειτονιές της πόλη μας για πέμπτη ημέρα δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο», δήλωσε χθες ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος. Ο ίδιος έκανε λόγο για πρωτοφανή αναλγησία των υπευθύνων του ΔΕΔΔΗΕ, η οποία, όπως είπε, «δοκιμάζει την υπομονή όλων μας και θέτει σε κίνδυνο περιουσίες, ελπίζουμε όχι και ανθρώπινες ζωές».
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Ωρωπός

Με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο Δήμος Ωρωπού της ανατολικής Αττικής κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Η απόφαση ελήφθη από τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλειο Παπαγεωργίου, στο πλαίσιο της προσπάθειας διαχείρισης των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το λεκανοπέδιο. Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα ισχύει από την ημερομηνία έναρξης της εκδήλωσης των φαινομένων και έως τις 13 Μαρτίου 2021. Σημειώνεται ότι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης είχε κηρυχθεί, λίγες ώρες πριν, και ο Διόνυσος.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, χωρίς ρεύμα έχουν μείνει 4.000 νοικοκυριά στην Αττική! Το πρόβλημα στις γραμμές μέσης τάσης εντοπίζεται στις περιοχές της βόρειας και της ανατολικής Αττικής. Η Εκάλη, ο Διόνυσος, ο Άγιος Στέφανος, το Κρυονέρι, η Άνοιξη, η Δροσιά και ο Κάλαμος είναι μερικές από τις περιοχές που βρίσκονται ακόμα στο σκοτάδι.

Ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί όλους τους πολίτες που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία να επικοινωνήσουν άμεσα με την εταιρία, προκειμένου να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης.ΝEWSBREAK
20.2.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget