Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΝΤΑΝΙΛΟ - Ο ΙΤΑΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!
Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του ο γνωστός στην Κατερίνη Ιταλός ΝΤΑΝΙΛΟ.Έτσι ήταν γνωστός.

Ο Ντανίλο !

Ο Ντανίλο εργαζόταν σε ταβέρνες -εστιατόρια του νομού Πιερίας, είτε ως τραγουδιστής/πιανίστας είτε ως... μάγειρας, είτε στις δημόσιες σχέσεις.Αγαπητός στον κόσμο της νύχτας για το χιούμορ και την ευγένειά του.

Χαιρετούσε πάντα με χαμόγελα και χιούμορ.

Η πιο γνωστή "σεζόν" του στην Κατερίνη ήταν όταν η ΕΚΑΒΗ στο πάρκο λειτούργησε ως θερινό piano bar, με τον Ντανίλο στο πιάνο και το τραγούδι, με Ιταλικό αλλά και Ελληνικό ρεπερτόριο...Το πέρασμά του από πολλούς χώρους διασκέδασης, τον είχαν κάνει γνωστό στην τοπική κοινωνία.

στην χιονισμένη πλατεία Μακεδονίας, με τις εφημερίδες μου στο χέρι, μπροστά στο R&R cafe. "Buongiorno Danillo..!"

"Τι κάνεις φίλε...! Ωραίο το χιόνι. Γέρασα. Γέρασα και κουράζομαι πολύ.

Βγήκα μια βόλτα αλλά νοιώθω πολύ κουρασμένος.

Έκλεισα 35 χρόνια στην Κατερίνη, το ξέρεις;

35 χρόνια...Πως πέρασαν! Ωραία τα αφιερώματα που κάνεις με τα παλιά μαγαζιά... Άλλες εποχές. Αντίο...χάρηκα...".
Πέρασε απέναντι και συνέχισε προσεκτικά τη βόλτα.

Είναι μεγάλο το φωτογραφικό υλικό από τα στέκια που εργαζόταν αλλά δεν κατέστη δυνατό σήμερα να αναζητήσουμε τις φωτογραφίες του στο αρχείο μας.
Καλό ταξίδι Ντανίλο. Danilo Merendoni...

Η Κατερίνη δε θα ξεχάσει τη φιγούρα σου,

η Κατερίνη δε θα ξεχάσει τον "Ιταλό" της...

Αντίο....όπως με απο-χαιρέτισες προχθές.
ΘΜ


ΠΙΕΡΙΚΗ
20.2.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget