Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό τους με Pfizer 7 θάνατοι ηλικιωμένων σε Γηροκομεία στη Νορβηγία!

 Επτά θάνατοι σε γηροκομεία μετά από τον εμβολιασμό με Pfizer στη Νορβηγία.

Η Νορβηγική Υπηρεσία Φαρμάκων και το Νορβηγικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας εξετάζουν προσεκτικά επτά αναφερόμενους θανάτους για να εκτιμήσουν εάν υπάρχει σχέση με το εμβόλιο κατά covid19.
Κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού για την πανδημία, η Νορβηγική Υπηρεσία Φαρμάκων και το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας παρακολουθούν ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρονται συνεχώς και αντιδρούν γρήγορα όταν υπάρχουν υποψίες για απροσδόκητες, νέες ή σοβαρές παρενέργειες.

Από την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, έχουμε λάβει επτά αναφορές θανάτων που συνέβησαν λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό.
Επί του παρόντος, οι τρόφιμοι επιλεγμένων γηροκομείων έχουν λάβει το εμβόλιο για covid των (BioNTech / Pfizer).

Τώρα οι πιο αδύναμοι και πιο ευάλωτοι, που έχουν σοβαρές ασθένειες, εμβολιάζονται. Τότε πιθανώς θα υπάρξουν θάνατοι κοντά στον χρόνο του εμβολιασμού. Πρέπει λοιπόν να εξετάσουμε εάν είναι το εμβόλιο που είναι η αιτία του θανάτου ή αν είναι σύμπτωση που συμβαίνει τόσο σύντομα μετά τον εμβολιασμό, λέει ο ιατρικός διευθυντής Steinar Madsen.

Στα νορβηγικά γηροκομεία, περίπου 400 άτομα πεθαίνουν την εβδομάδα. Το Νορβηγικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας παρακολουθεί τη θνησιμότητα στον νορβηγικό πληθυσμό. Η Νορβηγική Υπηρεσία Φαρμάκων και το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας παρακολουθούν όλες τις αναφορές για ύποπτες παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου, για να αξιολογήσουν την αιτιώδη σχέση.

Οι μελέτες στις οποίες βασίζεται η προσωρινή έγκριση του εμβολίου δεν περιλαμβάνουν άτομα άνω των 85 ετών (σσ στη Γένοβα όμως την εμβολίασαν την 89χρονη και πέθανε αμέσως).Επομένως, γνωρίζουμε λίγα για το πώς οι παρενέργειες θα επηρεάσουν τους ηλικιωμένους. ( Αλλά παρά ταύτα τους εμβολιάζουν με οδυνηρά αποτελέσματα. Παραδέχονται ότι κάνουν πειραματισμό και μάλιστα σε ηλικίες όπου είναι αμφίβολη και η νηφάλια συγκατάθεση…) Υποθέτουμε ότι οποιεσδήποτε παρενέργειες θα είναι οι ίδιες στους ηλικιωμένους όπως και στις νεότερες ηλικιακές ομάδες.

Αυτό είναι κάτι που παρακολουθούμε στενά.Η πιο συχνή ανεπιθύμητη ενέργεια του εμβολίου είναι ο πόνος στο σημείο της ένεσης, τον οποίο θα βιώσουν περισσότερο από το 80% αυτών που έχουν εμβολιαστεί. Άλλες συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες είναι κόπωση, πονοκέφαλος, μυϊκοί πόνοι, πόνος στις αρθρώσεις, ρίγη, ναυτία, έμετος, διάρροια και πυρετός.

Οι αντιδράσεις μπορεί να είναι δυσάρεστες, αλλά εξαφανίζονται μετά από μερικές ημέρες. Μετά τη χρήση του εμβολίου στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν αναφερθεί ορισμένες περιπτώσεις σοβαρών αλλεργικών αντιδράσεων.

Οι περισσότερες ανεπιθύμητες ενέργειες εμφανίζονται αμέσως μετά τον εμβολιασμό και εξαφανίζονται μετά από μερικές ημέρες. Ακόμα κι αν τα νέα εμβόλια δοκιμάστηκαν σε μεγάλες μελέτες με πολλούς συμμετέχοντες, δεν θα μπορέσουμε ποτέ να προστατευτούμε πλήρως από άγνωστες παρενέργειες.

Είναι σημαντικό εάν οι εμβολιασμένοι έχουν σοβαρές παρενέργειες, τότε πρέπει να λάβουν την απαραίτητη θεραπεία, όπως αντιπυρετικά,επαρκή υγρά κλπ.
legemiddelverket 5/1/21

dimpenews.com
gegonotstomikroskpio.com


ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ
12.1.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget