Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

H μυστική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την 19χρονη Άρτεμη στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, όλα ξεκίνησαν ύστερα από πληροφορία πολίτη, ο οποίος ανέφερε ότι είδε μία κοπέλα που έμοιαζε πολύ με την 19χρονη μέσα σε οίκο ανοχής


Μία μυστική και κεκαλυμμένη επιχείρηση πραγματοποίησε η Αστυνομία λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό της 19χρονης Άρτεμης, η οποία εξαφανίστηκε στις 16 Οκτωβρίου 2020 από το Κορωπί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, όλα ξεκίνησαν ύστερα από πληροφορία πολίτη, ο οποίος ανέφερε ότι είδε μία κοπέλα που έμοιαζε πολύ με την 19χρονη μέσα σε οίκο ανοχής που λειτουργούσε παράνομα στο Μεταξουργείο. Οι αστυνομικοί έστησαν μία οργανωμένη και κεκαλυμμένη επιχείρηση, προκειμένου να ελεγχθεί η πληροφορία.Μετά από το σχεδιασμό αστυνομικοί μετέβησαν στον οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, με πρόσχημα ελέγχους για την εφαρμογή των μέτρων για τον κορονοιό. Οι αστυνομικοί δεν είπαν ποτέ στους υπευθύνους του οίκου ανοχής τον πραγματικό λόγο της έρευνας, που δεν ήταν άλλος από τον εντοπισμό της Άρτεμις.

Έτσι, οι αστυνομικοί την ώρα που έκαναν ελέγχουν στους πελάτες του οίκους ανοχής και στους υπευθύνους, στους οποίους επιβλήθηκαν πρόστιμα, «ξεσκόνιζαν» παράλληλα όλους τους χώρους για τυχόν εντοπισμό της 19χρονης. Έρευνες έγιναν σε δωμάτια, αποθηκάκια, κοινόχρηστους χώρους και σε κάθε άλλο σημείο του παλιού κτιρίου του Μεταξουργείου.

Οι έρευνες απέβησαν άκαρπες. Αυτή, όμως, δεν ήταν η μόνη μυστική έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. Αστυνομικοί έκαναν έρευνα και σε διαμέρισμα στην Ομόνοια για να εξακριβωθεί πληροφορία που ανέφερε ότι άντρες κρατούν όμηρο την κοπέλα που αναζητείται. Και σε αυτή την περίπτωση δεν εντοπίστηκε η 19χρονη.


Οι δύο αυτές έρευνες αποδεικνύουν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι η ΕΛ.ΑΣ. ελέγχει οποιαδήποτε πληροφορία περιέρχεται σε γνώση της. Σημειώνεται ότι οι έρευνες έχουν ακόμα πολύ δρόμο, καθώς ο κορονοιός δυσχεραίνει το έργο της Αστυνομίας.

Και αυτό διότι οι πολίτες που καλούν για να βοηθήσουν, αναφέροντας ότι είδαν την 19χρονη, βλέπουν κοπέλες που φορούν μάσκα στο πρόσωπο και έτσι είναι πολύ πιο εύκολο να παραπλανηθούν λόγω ομοιότητας. «Στις περιπτώσεις εξαφανίσεων ελέγχονται όλες οι πληροφορίες. Πάντα ελέγχονταν δεκάδες πληροφορίες που στη συνέχεια διαπιστωνόταν ότι δεν σχετίζονται με την υπόθεση. Πολλώ δε μάλλον τώρα που λόγω πανδημίας όλοι φοράνε μάσκα», εξηγεί αστυνομική πηγή.

 Newsbomb.gr.
6.1.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget