Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ξεσηκωμός στον Έβρο: «Η κυβέρνηση σκοπεύει να δημιουργήσει ένα χωριό για τους μετανάστες»
Αντιπεριφερειάρχης δημόσιας Υγείας Κώστας Βενετίδης «Στην ιστοσελίδα της διαύγειας μέχρι και σχολείο αναφέρει η ανακοίνωση της, γεγονός που μας οδηγεί να υποθέσουμε ότι σκοπεύει η κυβέρνηση να δημιουργήσει ένα χωριό για τους μετανάστες”.

Έντονες αντιδράσεις...έχουν δημιουργηθεί με την πρόσφατη απόφαση του υπουργείου Mετανάστευσης και Ασύλου να επεκτείνει το υφιστάμενο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών στον οικισμό Φυλάκιο του Β. Εβρου, αυξάνοτας τις δυνάμεις του, ενώ κανένας δεν είχε αναφερθεί στην μελλοντική επέκτασή του.

Υπάρχει ένα οξύμωρο σχήμα σε όλη την κατάσταση, διότι κατασκευάζεται ο φράχτης και έτσι δυναμώνει η δυναμική του Έβρου, ενώ από την άλλη ετοιμάζεται να γίνει επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021 τηλεδιάσκεψη μετά από πρόταση του Δημάρχου της Ορεστιάδας κ.Βασίλη Μαυρίδη, με σκοπό να συζητηθεί το θέμα και ενημερωθούν όλοι οι αρμόδιοι, διότι δεν ενημερώθηκε επίσημα κανένας από τους φορείς του Έβρου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δημόσιας Υγείας κ.Κώστας Βενετίδης μάλιστα στο δελτίο ειδήσεων του star Βορείου Ελλάδος ανέφερε πως “Στην ιστοσελίδα της διαύγειας μέχρι και σχολείο αναφέρει η ανακοίνωση της, γεγονός που μας οδηγεί να υποθέσουμε ότι σκοπεύει η κυβέρνηση να δημιουργήσει ένα χωριό για τους μετανάστες”.


ΛΕΥΤΕΡΙΑ4.1.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget