Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Σε κατάσταση απελπισίας χιλιάδες επαγγελματίες του λιανικού εμπορίου!

Κραυγή αγωνίας προς την κυβέρνηση: «Αν φύγει και η περίοδος των εκπτώσεων καταστρεφόμαστε εντελώς!» europost.gr
Ενώ τα σχολεία ανοίγουν, με αστείες προφυλάξεις και αστεία μέτρα από το Υπ. Παιδείας, παρά τις αντίθετες συμβουλές αρκετών ειδικών επιστημόνων, η κυβέρνηση επιμένει να κρατάει κατεβασμένα τα ρολά στο λιανικό εμπόριο, οδηγώντας εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες σε όλη τη χώρα στα πρόθυρα της καταστροφής. Οι τελευταίοι είναι σε αθλία κατάσταση και αδυνατούν να καταλάβουν γιατί η κυβέρνηση σταμάτησε το ‘click away’, που δημιουργούσε χαμηλή κινητικότητα, ενώ την ίδια στιγμή που περιμένει νέο κύμα κορωνοϊού εξαιτίας των Εορτών που πέρασαν, ανοίγει τα σχολεία, δημιουργώντας κινδύνους συνωστισμού και αυξάνοντας την κινητικότητα στο έπακρον.

Εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα του λιανικού εμπορίου εκλιπαρούν την κυβέρνηση να επαναφέρει το ‘click away’, με την αυστηρή μέθοδο των προκαθορισμένων ραντεβού, ώστε να μπορέσουν να πουλήσουν τα προϊόντα, που έχουν στα ράφια, με πολύ μεγάλες εκπτώσεις, για να μην τους μείνουν και καταστραφούν! Προς το παρόν η κυβέρνηση παρακολουθεί αμήχανη τους επαγγελματίες να είναι ανεβασμένοι στα κάγκελα, ενώ την ίδια στιγμή πιέζεται ασφυχτικά από τους Εμπορικούς Συλλόγους να δώσει μία συγκεκριμένη λύση, χωρίς βεβαίως να απομακρύνεται από τους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας.
11.1.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget