Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

«Στα κάγκελα» οι μικρομεσαίοι της αγοράς - «Καταστρεφόμαστε εντελώς»!

«Στα κάγκελα» οι μικρομεσαίοι της αγοράς από το νέο, αυστηρό, lockdown, που αποφάσισε αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση! «Καταστρεφόμαστε εντελώς», είναι το μήνυμα απελπισίας, που στέλνουν προς κάθε κατεύθυνση!

Της σύνταξης του europost.gr
«Στα κάγκελα» έχουν ανέβει εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίοι έμποροι και επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα, εξαιτίας, του νέου, αυστηρού, γενικού lockdown, που ανακοίνωσε το περασμένο Σάββατο η κυβέρνηση. Το μήνυμα που στέλνουν προς κάθε κατεύθυνση είναι: «καταστρεφόμαστε ολοσχερώς και οδηγούμαστε σε αναπόδραστη επιχειρηματική και προσωπική χρεοκοπία!».

Όπως τονίζουν εκπρόσωποί τους στο europost.gr η πολυάριθμη αυτή τάξη επαγγελματιών και εμπόρων, που αποτελεί την πλειοψηφία του κόσμου της αγοράς στην Ελλάδα, είχε πάρει την κατηγορηματική διαβεβαίωση από την κυβέρνηση ότι θα περνούσαμε σε μία σταδιακή ‘εκλογίκευση’ των περιοριστικών μέτρων, για να δοθεί η δυνατότητα και στο λιανικό εμπόριο να λειτουργήσει με το σύστημα των ραντεβού με τους πελάτες.

Μάλιστα, αρμόδιοι υπουργοί όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης, είχαν κάνει δημόσιες δηλώσεις πριν από λίγες ημέρες με τις οποίες διαβεβαίωναν τον κόσμο της αγοράς ότι τι click away, «θα γίνει σίγουρα click inside», δηλαδή θα επιτραπεί η είσοδος στα καταστήματα λιανικού εμπορίου πελατών με ραντεβού, ανά 20λεπτο, ώστε να μπορέσουν τα καταστήματα να κάνουν έστω έναν ελάχιστο τζίρο και να επιβιώσουν οικονομικά.
Αντί γι αυτά όλα πήγαμε σε ακραία απαγορευτικά μέτρα, προφανώς γιατί ο Πρωθυπουργός φοβάται μία νέα έκρηξη κρουσμάτων κορωνοϊού, την οποία δεν μπορεί να αντέξει το Εθνικό Σύστημα Υγείας.
5.1.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget