Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Πλημμύρισε ο Νομός. Ποτάμι ο δρόμος στην Κονταριώτισσα (video) και αλλού!


Έπεσε πολλή βροχή και χθες το βράδυ, αλλά και τώρα το πρωί. Σε όλον το Νομό. Πλημμύρισε και κατέστρεψε δρόμους και τους μετέτρεψε σε ποτάμια και έπνιξε ζώα σε μαντριά (κυρίως στο νότο).

Η ίδια η πόλη της Κατερίνης είχε δρόμους που η διέλευση των οχημάτων ήταν προβληματική. Στη Βροντού και στον Άγιο Σπυρίδωνα καταστράφηκαν δρόμοι και πλημμύρισαν σταύλοι και στην Κονταριώτισσα πλημμύρισε ο δρόμος για Κατερίνη, στο ύψος κάτω από το σχολείο στην είσοδο του χωριού (video). Περισσότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Κατερίνη
Επαρχιακή οδός
olympospieria.com
7.12.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget