Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Προβλήματα σε Messenger και Facebook έχουν εκνευρίσει του χρήστες

Απηύδησαν οι χρήστες!Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, χρήστες του Facebook αλλά και του Messenger αντιμετωπίζουν προβλήματα με την εφαρμογή.

Οπως αναφέρουν πολλοί χρήστες, παρουσιάζεται πρόβλημα σε υπολογιστές και κινητά. Συγκεκριμένα, οι χρήστες αδυνατούν να στείλουν μηνύματα, ενώ σε άλλες περιπτώσεις, η σελίδα δεν φόρτωνε καθόλου.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από την υπηρεσία, όμως σε ορισμένους χρήστες, η υπηρεσία έχει επανέλθει.

Το πρόβλημα προκάλεσε εντύπωση, αφού μπορεί να μην είναι η πρώτη φορά που το Messenger παρουσιάζει τέτοια θέματα, ωστόσο αυτή τη φορά έχουν περάσει αρκετές ώρες και η υπηρεσία εξακολουθεί να μην ανταποκρίνεται.

Να υπενθυμίσουμε ότι λόγω τηλεργασίας, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επικοινωνούν με συναδέλφους τους μέσω της εφαρμογής.

Δείτε το γράφημα του downdetector.com:
NEWSBREAK
10.12.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget