Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Τηλεκατάρτιση Ι.Ι.Ε.Κ ΛΥΔΙΑ!! Σύγχρονη Εκπαιδευτική Πλατφόρμα! Mύνημα κ. ΔΙΟΝΥΣΙΑΣ ΧΑΤΖΗΧΗΔΙΡΟΓΛΟΥ!


Η Διευθύντρια του Εκπαιδευτικού Φορέα ΛΥΔΙΑ κ. Διονυσία Χατζηχηδίρογλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει πως δεν χάσαμε ούτε μια ώρα εκπαίδευσηςλόγω της Πανδημίας.


Ο Εκπαιδευτικός Φορέας ΛΥΔΙΑ πρωτοπορεί και καινοτομεί. Στις προκλήσεις και τις αντιξοότητες που έφερε η Πανδημία το Ι.Ι.Ε.Κ ΛΥΔΙΑ δηλώνει παρών επενδύοντας στο μέλλον και τη διαχρονική σχέση που έχει με το κοινό του.

Η Μάθηση δεν σταματά ποτέ και εμείς το αποδεικνύουμε περίτρανα με τα ψηφιακά μέσα που διαθέτουμε.


Η Σύγχρονη Πλατφόρμα Τηλεκατάρτισης του Φορέα δεν άφησε να χαθεί χρόνος και ούτε μια ώρα μαθήματος, με όλους τους τομείς να λειτουργούν αυτό το διάστημα με άριστο και άψογο τρόπο.

Συνεχίζουμε με τη δική ΣΑΣ στήριξη!


Μένουμε Σπίτι!
Μένουμε Ασφαλείς!Με εκτίμηση Διονυσία Χατζηχηδίρογλου
Πληροφορίες:2351303876, Ειρήνης 37 και Θεσσαλονίκης Γωνία.www.ieklidia.gr


Ι.Ι.Ε.Κ ΛΥΔΙΑ: Έρχεσαι μαθητής…φεύγεις επαγγελματίας!
22.12.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget