Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Καναδάς: Δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα όσοι δεν θα έχουν κάνει το εμβόλιο για Covid-19


pronews.gr


Αρχίζει να ξεκαθαρίζει η εικόνα αναφορικά με τον υποχρεωτικό ή όχι εμβολιασμό για τον κορωνοϊό. Η γραμμή που ακολουθείται -και έχει συμφωνηθεί- είναι η εξής: Το εμβόλιο δεν θα είναι υποχρεωτικό, πλην όμως όσοι δεν το κάνουν θα στερούνται συγκεκριμένων δικαιωμάτων ελεύθερης διακίνησης.


Αυτό είχε αναφέρει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσφατα, λέγοντας πως όσοι δεν θα εμβολιαστούν δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν.


Το «ταξιδέψουν» απλά είναι η κορυφή του παγόβουνου.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο επικεφαλής των υπηρεσιών Υγείας του Οντάριο στον Καναδά Dr. David Williams.

Σε ερώτηση εάν θα προτείνει το εμβόλιο να γίνει υποχρεωτικό δήλωσε:

«Δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε κάποιον να κάνει εμβόλιο», συμπληρώνοντας όμως πως όσοι δεν το κάνουν δεν θα έχουν ελευθερία κινήσεων και θα υποχρεούνται να φορούν… μάσκες.«Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο δεν θα μπορούν να κινούνται ελεύθερα σε ορισμένες “τοποθεσίες” και αν πρέπει να κινηθούν εκεί τότε υποχρεωτικά θα πρέπει να έχουν υλικά προστασίας», δήλωσε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει:

«Αυτό που θα είναι υποχρεωτικό θα είναι η επίδειξη κάρτας εμβολιασμού για να έχουν πλήρη ελευθερία κινήσεων χωρίς να φορούν κάποιο προστατευτικό υλικό».

Ποιος μπορεί να είναι οι «τοποθεσίες» αυτές; Θα είναι εστιατόρια, κινηματογράφοι, γήπεδα, αεροπλάνα, δημόσιες υπηρεσίες;

Όλα αυτά μένει να καθοριστούν. Πάντως το εμβόλιο δεν είναι… «υποχρεωτικό».
6.12.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget