Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Σάλος μέσα στη νύχτα στο Μαξίμου - Τι συνέβη...
Σάλος μέσα στη νύχτα στο Μαξίμου - Τι συνέβη;Σοβαρό ενδοκυβερνητικό επεισόδιοΣοβαρό ενδοκυβερνητικό επεισόδιο φαίνεται ότι προκαλούν οι απίστευτοι ισχυρισμοί Στόλτενμπεργκ, ο οποίος ισχυρίστηκε ουσιαστικά πως οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις ακύρωσαν στρατιωτικές ασκήσεις εντός ελληνικής εθνικής κυριαρχίας, σύμφωνα με το newsbreak.gr


Κορυφαίος υπουργός επιχείρησε να μιλήσει με τον πρωθυπουργό, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η συνομιλία είχε εφαλτήριο ακριβώς αυτές τις δηλώσεις Στόλτενμπεργκ που πρέπει άμεσα να διαψευστούν σε ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο. Διότι μία τέτοια εξέλιξη – που δεν πιστεύουμε ότι είναι πραγματική – συνιστά εθνική μειοδοσία.Εντέλει ο κορυφαίος υπουργός μίλησε με άλλον κορυφαίο υπουργό, η συνομιλία όμως δεν έγινε σε καθόλου καλό κλίμα. Ενδεικτικό είναι ότι ακόμα δεν έχει βγει επίσημη διάψευση για τους ισχυρισμούς Στόλτενμπεργκ.


Το σχόλιο μας πάντως είναι ότι προσέγγιση όπως αυτή που έγινε με τις ΜΕΘ, ότι δηλαδή «καλύτερα να έχουμε λιγότερα μίλια εθνικής κυριαρχίας γιατί έτσι θα κάνουν λιγότερες παραβιάσεις οι Τούρκοι», είναι αδιανόητες.


ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ
2.12.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget