Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Πρωτοβουλία για τον Πέλεκα: Τα αποσπασματικά έργα δεν λύνουν το πρόβλημα – Αγωνιούμε κάθε που βρέχειΑκόμη φορά οι κάτοικοι πέριξ του Πέλεκα, που το πρωί της Δευτέρας είδαν για μια ακόμη φορά τη στάθμη του ποταμού, να ανεβαίνει επικίνδυνα.Με αφορμή την έντονη βροχόπτωση και τα όσα βίωσαν οι κάτοικοι της περιοχής, η Πρωτοβουλία για τον Πέλεκα, επανέρχεται σημειώνοντας πως αυτή τη φορά «ήμασταν τυχεροί» και υπογραμμίζοντας πως η λύση του προβλήματος δεν είναι τα αποσπασματικά έργα, η ολοκληρωμένη αντιπλημμυρική προστασία.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Εδώ και 12 χρόνια κάθε τέτοια εποχή η «Πρωτοβουλία για τον Πέλεκα» αγωνιά και τρομάζει με τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ειδικά χρόνων, που φέρνουν σε κίνδυνο τις ζωές μας.

Σήμερα ήτανε μια τέτοια μέρα που τις πρωινές ώρες η στάθμη του νερού είχε ανέβει επικίνδυνα. Για καλή μας τύχη, η βροχή κόπασε και η στάθμη του νερού κατέβηκε κατά πολύ.
Το ποτάμι άντεξε!!!
Τα αποσπασματικά αντιπλημμυρικά έργα δεν λύνουν το πρόβλημα. Σε πολλά σημεία του ποταμού πέφτουν τα πρανή, που σημαίνει ότι δημιουργούνε πρόβλημα στην κοίτη του ποταμού.
Δεν αποκλείονται επόμενες βροχές με καταστροφικά αποτελέσματα. Μήπως ήρθε η ώρα να το δούμε σοβαρά;
Η αντιπλημμυρική προστασία του Πέλεκα, απαιτεί μια σειρά έργων, κι’ αυτό πρέπει να το δούνε σοβαρά ο Δήμος και η Περιφέρεια.
Γιατί η αντιπλημμυρική προστασία πάει χέρι-χέρι με την προστασία και ανάδειξη όλων των ρεμάτων και την ολιστική αντιμετώπιση της λεκάνης απορροής από το πλέον ορεινό σημείο έως την εκβολή της στη θάλασσα.»

ΠΙΕΡΙΚΗ
9.12.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget