Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Φρίκη!Ιδιοκτήτης κλινικής κρατούσε αιχμάλωτες γυναίκες, για να γεννάνε μωρά και να τα πουλάει!

Η αστυνομία της Νιγηρίας έκανε έφοδο σε κλινική, έπειτα από ανώνυμη καταγγελία ότι ο ιδιοκτήτης της την είχε μετατρέψει σε εργοστάσιο παραγωγής… μωρών, καθώς πλήρωνε άντρες για να καταστήσουν εγκύους διάφορες γυναίκες και στη συνέχεια πουλούσε τα μωρά που έφερναν αυτές στη ζωή!Η αστυνομική επιχείρηση που έγινε στο νοτιοδυτικό κρατίδιο της Ογκούν, κατάφερε να διασώσει τέσσερα νεογνά και έξι γυναίκες που κρατούνταν σαν σκλάβες, από τις οποίες οι τέσσερις ήταν έγκυοι, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας.
Ο τελευταίος πρόσθεσε ότι οι γυναίκες που διασώθηκαν επιβεβαίωσαν την ανώνυμη καταγγελία, λέγοντας ότι ο ιδιοκτήτης της κλινικής «εκμίσθωνε άντρες για να τις αφήσουν εγκύους και ακολούθως πουλούσε τα νεογέννητα για να αποκομίσει κέρδος». Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την κόρη του ιδιοκτήτη και έναν άντρα με αναπηρία.

Athens daily
6.12.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget