Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ!


 Σαν σήμερα πριν από 8 χρόνια ο 15χρονος Τηλέμαχος Τσιμιρίκας θα θυσιάσει τη ζωή του για να σώσει τα μικρότερα αδέρφια του..

Όλα άρχισαν όταν το σπίτι των παππούδων του στη Μεσορόπη Καβάλας έπιασε φωτιά εξαιτίας μιας ξυλόσομπας.. Ο Τηλέμαχος δεν το σκέφτηκε καν, όρμησε στις φλόγες για να βγάλει τα αδέρφια του.. Και τα κατάφερε.. Κατάφερε να σώσει 4 αδέρφια του... Δυστυχώς ένα φλεγόμενο δοκάρι θα του κόψει το νήμα της ζωής ενώ και άλλα 2 αδέρφια του δεν θα τα καταφέρουν..
Ένας ήρωας χωρίς μπέρτα.. Έίναι υποχρέωση μας να κρατάμε τη μνήμη αυτού του παιδιού ζωντανή.. Για πάντα..


ATHENSFINEST F.B.
9.12.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget