Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ...
Θέση πλήρους απασχόλησης εξαρτημένης εργασίας.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

Απόφοιτος ΑΕΙ / Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Απαραίτητη προϋπηρεσία 10 έτη σε κατασκευή ή/και λειτουργία/συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων & αυτοματισμών

Άριστη Γνώση Η/Υ

Άριστη Γνώση Αγγλικής Γλώσσας

Δίπλωμα Οδήγησης

Εκπληρωμένες Στρατιωτικές Υποχρεώσεις

Σημείωση: Τα προσόντα πρέπει υποχρεωτικά να τεκμηριωθούν με τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν αναπτυγμένες δεξιότητες επικοινωνίας και ικανότητες επίλυσης προβλημάτων, ικανότητα διαχείρισης πολλαπλών εργασιών υπό αυστηρές προθεσμίες, ομαδικότητα, μεθοδικότητα, ευελιξία, προσαρμοστικότητα και προσανατολισμό στην επίτευξη αποτελεσμάτων.

Παρακαλούμε όσοι πληρούν τα ανωτέρω προσόντα και ενδιαφέρονται, να αποστείλουν Βιογραφικό Σημείωμα, στην παρακάτω διεύθυνση:

e-mail: cv.recruit12@gmail.com

H διαχείριση των βιογραφικών πραγματοποιείται με απόλυτη εχεμύθεια.
5.12.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget