Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Πρώην πανελίστρια της Αννίτας Πάνια προσελήφθη από τον υπουργό Τουρισμού για Σύμβουλος Τύπου


Πρώην πανελίστρια της Αννίτας Πάνια προσελήφθη από τον υπουργό Τουρισμού για Σύμβουλος Τύπου, την ώρα που χιλιάδες ικανοί και έμπειροι δημοσιογράφοι, αλλά και άξιοι επιστήμονες άλλων κλάδων, παραμένουν άνεργοι!


EUROPOSTΤην ώρα που η ανεργία σαρώνει μέσα στην Ελληνική κοινωνία και πετάει στο περιθώριο της ζωής εκατοντάδες χιλιάδες άξιους νέους επιστήμονες και την ίδια στιγμή στο χώρο των ΜΜΕ η καθημερινή απασχόληση, με πενιχρότατους μισθούς, έχει γίνει ‘πολυτέλεια’ για πολλές εκατοντάδες έμπειρους, ικανότατους και καταξιωμένους δημοσιογράφους, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης προσέλαβε για Σύμβουλο Τύπου στο Υπουργείο του μια κυρία, πρώην πανελίστρια στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια! Πρόκειται για την κα Κωνσταντίνα Κούμπουλα, η οποία διέλαμψε στο πανελλήνιον ως ‘ανερχόμενο αστέρι’ στις πασίγνωστες για την γραφικότητά τους εκπομπές της γνωστής παρουσιάστριας, προς τέρψιν του φιλοθεάμονος τηλεοπτικού κοινού!
Πιό αναλυτικά, το σχετικό ρεπορτάζ, που δικαιολογημένα σοκάρει την κοινή γνώμη, έχει ως εξής: Ο υπουργός Χάρης Θεοχάρης αποφάσισε να προσλάβει μία δημοσιογράφο για το επιτελείο του και κατέληξε ότι η ισχυρότερη υποψηφιότητα είναι αυτής της Κωνσταντίνας Κούμπουλα.
Σε περίπτωση που δεν θυμάστε ποια είναι η κ. Κούμπουλα, μεταξύ άλλων έχει προσφέρει στην ενημέρωση του κοινού ως πανελίστρια της Αννίτας Πάνια. Το εντυπωσιακό αυτό μέρος του βιογραφικού ίσως ήταν εκείνο που έπεισε τον υπουργό, ο οποίος την προσέλαβε στο Γραφείο Επικοινωνίας και Ενημέρωσης του Υπουργείου Τουρισμού, το οποίο υπάγεται απευθείας στον ίδιο.

Όπως μπορούμε να διαβάσουμε στη Διαύγεια, με ημερομηνία ανάρτησης την 25η Νοεμβρίου:

«Σας διαβιβάζουμε, προς δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, περίληψη της 18036/25.11.2020 απόφασης του Υπουργού Τουρισμού με θέμα «Πρόσληψη της Κούμπουλα Κωνσταντίνας, Δημοσιογράφου, σε θέση δημοσιογράφου, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, στο Γραφείο Επικοινωνίας και Ενημέρωσης του Υπουργείου Τουρισμού, υπαγόμενο απευθείας στον Υπουργό» και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.»Σε περίπτωση που έχετε την απορία, το ακριβές πόστο της κ. Κούμπουλα ήταν στο πάνελ της εκπομπής “Annita.gr“, στο κανάλι “Ε“. Είχα μάλιστα συγκινηθεί ιδιαίτερα ακούγοντας μία ιστορία εκεί:
27.12.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget