Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ 90 ΤΕΣΤ ΣΕ ΒΡΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΙΤΣΑ!!


Σήμερα, Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020, ανακοινώθηκε από τον ΕΟΔΥ πως, μεταξύ των περιοχών που θα πραγματοποιούνταν δωρεάν ελέγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (τα γνωστά rapid test), βρίσκονταν και δύο κοινότητες του Δήμου Δίου-Ολύμπου. Συγκεκριμένα επρόκειτο για τις κοινότητες Βροντούς και Καρίτσας.

Στην πλατεία της Καρίτσας 45 κάτοικοι ελέγχθηκαν από κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του olympusmera.gr τα δείγματα βγήκαν όλα αρνητικά.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως και στην Βροντού έγιναν 45 test με την ίδια διαδικασία και εκεί τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.


e-elpida
9.12.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget