Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Κανονικά Χριστούγεννα για 47 εκατ. Βρετανούς - Lockdown μόνο για Λονδίνο και ΝΑ Βρετανία


pronews.grΤην απαγόρευση των συγκεντρώσεων στο Λονδίνο και μεγάλες περιοχές της νοτιοανατολικής Βρετανίας ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον.


Οι περιοχές αυτές μαζί με το μητροπολιτικό Λονδίνο αριθμούν περί τα 18 εκατ. κατοίκων, εκ των οποίων τα 9 κατοικούν στην βρετανική πρωτεύουσα.


Ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε ότι προστίθεται βαθμίδα 4 περιορισμών (μέχρι στιγμής οι βαθμίδες ήταν 3), στις οποίες εισάγονται περαιτέρω μέτρα, με μέτρα που ισοδυναμούν με lockdown. Για αρχή, οι κάτοικοι της βαθμίδας θα απαγορεύεται να αναμιχθούν την ημέρα των Χριστουγέννων, κάτι που επιτρέπεται για τις υπόλοιπες βαθμίδες.«Πρέπει να δράσουμε τώρα», δήλωσε διευκρινίζοντας ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει λάβει η επιδημία μεταδίδεται πλέον ταχύτερα.

Παράλληλα, ο Μπόρις Τζόνσον κάλεσε τους πολίτες να μείνουν στο σπίτι, να αποφεύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις και να εργαστούν μέσω τηλεργασίας.


Η ανακοίνωση όμως των μέτρων αυτών, συνάντησε ισχυρή αντίδραση από το εσωτερικό το κόμματος του Βρετανού πρωθυπουργού, καθώς βουλευτές τον κατηγορούν ότι έτσι αποδεικνύεται ανακόλουθος με προηγούμενες δεσμεύσεις του για τον εορτασμό των Χριστουγέννων.

Παρ΄όλα αυτά ο Μπόρις Τζόνσον δεν φαίνεται να επηρεάζεται από την κριτική και για ένα παραπάνω λόγο.Αυτός είναι ότι οι συντηρητικοί δεν διατηρούν μεγάλη δύναμη στην Βρετανική πρωτεύουσα, ενώ επιπρόσθετα οι μειονότητες που ζουν στην ευρύτερη περιοχή δεν πειθαρχούν στα μέτρα έτσι και αλλιώς, όπως άλλωστε συμβαίνει και στην Ελλάδα.

Η υιοθέτηση νέων μέτρων οφείλεται και στη μετάλλαξη του ιού της Covid-19, που θεωρείται ότι έχει επιταχύνει τη διασπορά της νόσου. Ο Τζόνσον διαβεβαίωσε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει αποδειχθεί ότι είναι πιο επικίνδυνη ή ότι ακυρώνει το εμβόλιο, ωστόσο το ζήτημα βρίσκεται υπό έλεγχο.


20.12.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget