Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Δήμος Κατερίνης – ΔΕΥΑΚ: 2.500.000 € για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Παραλίας


- Ένταξη του έργου «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ Τ.Κ. ΠΑΡΑΛΙΑΣ» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

Την ένταξη του έργου με τίτλο «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ Τ.Κ. ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Α' ΦΑΣΗ)» στον Άξονα «Περιβάλλον», του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» ανακοίνωσε ο Υπουργός Εσωτερικών Π. Θεοδωρικάκος.Η χρηματοδότηση του έργου πραγματοποιείται μέσω επενδυτικού δανείου που χορηγείται από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, συνομολογείται με δανειακή σύμβαση μεταξύ της ΔΕΥΑΚ και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και αποπληρώνεται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του Υπουργείου Εσωτερικών.

Αναφερόμενος στη θετική εξέλιξη ένταξης του έργου, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος τονίζει: «Εξασφαλίζουμε την αντιπλημμυρική θωράκιση της Παραλίας. Υλοποιούμε τη δέσμευσή μας προς τους δημότες ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα κατοίκων και επιχειρηματιών της περιοχής. Αξιοποιούμε τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία για την κατασκευή έργων που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των δημοτών, ενώ αναβαθμίζουν αισθητά τις υποδομές του Δήμου μας».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αστέριος Μπουσνάκης σημειώνει: «Όπως διαχρονικά συμβαίνει στην Παραλία, σε κάθε έντονη βροχόπτωση αρκούν λίγα μόλις λεπτά για να προκληθούν πλημμυρικά φαινόμενα που άλλοτε περιορίζονται στο οδικό δίκτυο και άλλοτε θέτουν σε κίνδυνο τις περιουσίες των κατοίκων και επαγγελματιών. Με τις παρεμβάσεις αυτές, με το μεγάλο αυτό έργο, εξασφαλίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προστασία της περιοχής από κάθε μελλοντική εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, με την υλοποίηση της Α΄ φάσης θα έχει κατασκευαστεί το δίκτυο όμβριων υδάτων του υφιστάμενου οικισμού.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:Κύριος του έργου είναι ΔΕΥΑ Κατερίνης. Ποσό χρηματοδότησης 2.500.000 € .Φυσικό Αντικείμενο Έργου: Η πράξη περιλαμβάνει τα ακόλουθα αντικείμενα: (α) τα έργα Α’ Φάσης της αντιπλημμυρικής προστασίας της Τ.Κ. Παραλίας αποτελούμενα από σωληνωτούς αγωγούς και κιβωτοειδείς οχετούς, (β) τα απαραίτητα έργα προστασίας του στοµίου εκβολής της στραγγιστικής τάφρου Τ2 στην θαλάσσια περιοχή βόρεια της ∆ηµοτικής Ενότητας Παραλίας του ∆ήµου Κατερίνης, ώστε να προστατευτεί ο οικισµός από πληµµύρες.


Pieriasports-news,gr
2.12.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget