Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Νομοσχέδιο - σκούπα για 120 δόσεις

Μηδενικό ΦΠΑ για το εμβόλιο κατά της πανδημίας, παράταση έκτακτων μέτρων έως τις 31 Μαρτίου, αλλά και παράταση στη δυνατότητα προσλήψεων ιατρικού προσωπικού για την ίδια ημερομηνία προβλέπει μεταξύ άλλων το νομοσχέδιο - σκούπα που κατέθεσε η κυβέρνηση στη Βουλή. Επίσης δίνεται η δυνατότητα για αναβίωση των 100 - 120 δόσεων στα ασφαλιστικά Ταμεία, ενώ καθορίζεται και ο τρόπος καταβολής του Δώρου Χριστουγέννων στους εργαζομένους σε αναστολή. Στο ίδιο νομοσχέδιο περιλαμβάνονται και σειρά διατάξεων που διευρύνουν τους δικαιούχους απαλλαγών λόγω τυφλότητος ενώ υπάρχει και πρόβλεψη για απόσπαση προσωπικού στον ΕΦΚΑ προκειμένου να επιταχυνθεί η απονομή συντάξεων. Ρυθμίσεις υπάρχουν και για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αλλά και για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.


Δείτε εδώ την έκθεση για το νομοσχέδιο

Πηγή: enikonomia.gr - enikos
18.12.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget